MS Harmony Pack v1.1

MS Harmony Pack v1.1

Příspěvekod Keltek » pon 01. lis 2010 11:11:07

Zdravíčko,
nakonec jsme se po delší odmlce rozhodli vypustit další verzi našeho balíčku na světlo. Jak je vidět, zvolili jsme odlišné jméno, než tomu bylo doteď, protože prostě se mi CUSTOM nelíbilo a vzhledem k povaze vývoje (více oddělených aplikací) jsme nakonec zvolili název "MS Harmony Pack".

Verze je 1.1, což znamená, že předchozí verze (zde uváděná jako LGM v100) byla verze 1.0. To jen aby vás to moc nemátlo, že jste něco prošvihli.

A teď tedy k samotnému balíčku:
Stahovat můžete na obvyklých místech na SourceForge.net
- firmware - MS400_100417_0148.img
- vlastní balíček aplikací - Custom-KV-v104.tar.gz
- český manuál - MS_Harmony_Pack_UserGuide_CZ.pdf
- anglický manuál - MS_Harmony_Pack_UserGuide_EN.pdf

Nainstalovat musíte jak firmware, tak balíček aplikací. Popis je v návodu.

Popis změn:
Tato verze obsahuje:
- PipeManagement verze 3.3
- LG Menu verze 104
Opravy:
– opravena instalace balíčků na MS450H s dvěma disky
– rTorrent lze nyní ovládat v menu „Služby“
– přímý přesun kanálu v editoru kanálů na danou pozici
– přidán sloupec „Popis“ na stránce „Plánování“
– rozšířena funkce pro obnovu zálohy pro zamezení přepsání novějších systémových skriptů při obnově
– aktualizace BusyBox na verzi 1.17.3
– přidána služba “OpenDNS” která nastavý servery DNS na servery služby OpenDNS.com (standardně vypnuto)
– oprevena chyba při formátování
– opravna chyba ve startovacím skriptu
– přesunut modul venus_ir_new.ko do části, která filesystému, kerá je pouze pro čtení
– a nějaké drobné změny a rozšíření ve vzhledu

Tak ať se Vám všem zadaří :)
Naposledy upravil Keltek dne úte 02. lis 2010 21:48:50, celkově upraveno 1
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.1

Příspěvekod Frantacech » pon 01. lis 2010 19:21:47

Kelteku, mam s tim nejake problemy.
Nejde mi vypnout LG, restartuje se a zda se ze nefunguje ani www rozhrani. Vypni a misto vypnuti restart, a to i hned po prvni instalaci jen firmware.

Da se nekde stahnout predchozi 103? Musim to dat ted dohromady, jinak mam doma pruser :D

Zkusil jsem jeste pro jistotu zovu flasf 104 firmware, pote format hdd, pote znovu flash a to same. Pri pokusu o vypnuti restart.

Takze total back na MS400_091209_0128_K3 :(
mam ms400 a v nem v supliku 1.5T samsung

zatim se mi zda, ze krome vypinani vse funguje.
jen to nemuzu vypnout :)

Obrázek

Lisi se nejak MS400_100417_0148.img z verze 104 od verze v 103? Nazev souboru je stejny a ja uz ten stary nemam. Stary vypnout sel.
Frantacech
 
Příspěvky: 31
Registrován: sob 10. dub 2010 21:29:02

Re: MS Harmony Pack v1.1

Příspěvekod Keltek » pon 01. lis 2010 21:54:32

Zvláštní, kontroloval jsem soubory, které jsem uploadoval na SF.net a byla tam úplně jiná verze. :( Že by tam zůstalo něco v cache?
Nahrál jsem ten soubor znovu a teď je to ta správná verze. :( vůbec nechápu, jak se to mohlo stát...
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.1

Příspěvekod Frantacech » pon 01. lis 2010 21:57:54

Keltek píše:Zvláštní, kontroloval jsem soubory, které jsem uploadoval na SF.net a byla tam úplně jiná verze. :( Že by tam zůstalo něco v cache?
Nahrál jsem ten soubor znovu a teď je to ta správná verze. :( vůbec nechápu, jak se to mohlo stát...


tak to je super zprava, diky. Dam vedet jak to dopadlo az skonci nahravani a flashnu to.

Porad touzim po Midnight Commander :!:
Na editovani a vubec by to bylo super
Naposledy upravil Frantacech dne pon 01. lis 2010 22:11:05, celkově upraveno 1
Frantacech
 
Příspěvky: 31
Registrován: sob 10. dub 2010 21:29:02

Re: MS Harmony Pack v1.1

Příspěvekod Keltek » pon 01. lis 2010 22:10:18

Jo a ještě něco - název souboru je podle jmenné konvence LG a nemůžeme jej měnit. Proto se jmenuje takto už několik verzí a nejspíš se bude tak jmenovat do té doby, dokud LG nevyrobí nový firmware.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.1

Příspěvekod Frantacech » úte 02. lis 2010 0:03:50

Tak po nobem stazeni a flash je to uz ok. Dekuji
Frantacech
 
Příspěvky: 31
Registrován: sob 10. dub 2010 21:29:02

Re: MS Harmony Pack v1.1

Příspěvekod bypower » úte 02. lis 2010 18:24:59

Tak jsem včera flešnul nový firmware. Také mi nešlo lg vypnout tak jsem formátoval.Nyní jsem stáhnul a instaloval znovu harmony pack, ovšem někde dělám chybu protože se mi po incializaci nedaří nainstalovat custom pack a nedaří se mi připojit z pc!!!
bypower
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 31. led 2010 17:01:54

Re: MS Harmony Pack v1.1

Příspěvekod Keltek » úte 02. lis 2010 21:08:49

bypower píše:Tak jsem včera flešnul nový firmware. Také mi nešlo lg vypnout tak jsem formátoval.Nyní jsem stáhnul a instaloval znovu harmony pack, ovšem někde dělám chybu protože se mi po incializaci nedaří nainstalovat custom pack a nedaří se mi připojit z pc!!!

:( to mě mrzí, asi tam zůstala nějaká stará verze. Vážně sorry...

V prvé řadě prosím tě pošli mi soubor /tmp/hddservice.log
Máš nastavené cílové zařízení pro nahrávání na HDD v nastavení?
Koukni do adresáře /tmp/hdd/root, jestli vůbec existuje a jestli v něm něco není.
Existuje adresář /tmp/hddmedia/lg a je v něm něco?
Jestli jsi flashoval nový FW ze SF.net (velikost 18698240b) tak stačí už jenom nainstalovat "Custom-KV-v104.tar.gz" - dej tenhle soubor do USB, prdni to do LG a zapni to. Chvíli počkej (třeba 5min), pak se připoj pomocí ftp a pošli mi /tmp/hddservice.log
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.1

Příspěvekod bypower » úte 02. lis 2010 21:45:22

Tak když si zde kliknu na stažení Custom tak se stahuje MS.. img a samozřejmě naopak to by mi ještě tak nevadilo, ale normálně nainstaluji MS ... img poté provedu nastavení včetně nastavení rec zařízení HDD, a provedu vypnutí a spuštění tak můžu čekat do halelujá ale custom se mi prostě nenainstaluje! :oops: Zkoušel jsem i dát na USB samotný Custom a taky nic??
bypower
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 31. led 2010 17:01:54

Re: MS Harmony Pack v1.1

Příspěvekod Frantacech » úte 02. lis 2010 21:48:08

Ahoj,
tak po jednodennim provozu na 104 to vypada velmi dobre. Spis vyborne ;)
Vsechno funguje, zatim vse ok, nezamrza, z 103 se stavalo ze obcas vytuhnul pri vypinani. Ted ok.

Jsem moc spokojeny, dekuju!!! 8-)

Vracim se k nametum na vylepseni
:idea:
ve firmware je funkcni wget, zkousel jsem. Byl by skvely nejaky gui
Kdyby tam byl Mightnight commander, myslim ze by se nemusel resit ani gui na kofiguraci samby.

V tom vi to je fakt narez. pro me nepouzitelne. stahuju a edituju na pc :cry:

K tomu firmware, uvadejte velikost a jeste lepe MD5 v popisu, bude po prekvapivych problemech.
Frantacech
 
Příspěvky: 31
Registrován: sob 10. dub 2010 21:29:02

Další

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron