Nový oficiální firmware 101027A

Nový oficiální firmware 101027A

Příspěvekod Keltek » čtv 18. lis 2010 9:55:08

Zdárek.
Objevil se nový oficiální firmware pro naše PVR krabičky. Jeho verze je 101027A tudíž se jedná o vydání z 27.10.2010.
Zběžně jsem koukl dovnitř a změněna je pouze hlavní aplikace DvdPlayer. Všechny ostatní soubory jsou zcela netknuté (ani neopravili překlady).
Pokud chcete použít oficiální FW, na svém PVR dejte aktualizovat ze sítě.
Připravil jsem pro vás pochopitelně i verzi s opravenou češtinou (zbytek je originální)
-=> MS400_101027_0128K.zip <=-

Flashnutí je stejné jako u předchozí verze.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: Nový oficiální firmware 101027A

Příspěvekod George2005 » čtv 18. lis 2010 17:22:07

Keltek píše:Zdárek.
Objevil se nový oficiální firmware pro naše PVR krabičky. Jeho verze je 101027A tudíž se jedná o vydání z 27.10.2010.
Zběžně jsem koukl dovnitř a změněna je pouze hlavní aplikace DvdPlayer. Všechny ostatní soubory jsou zcela netknuté (ani neopravili překlady).
Pokud chcete použít oficiální FW, na svém PVR dejte aktualizovat ze sítě.
Připravil jsem pro vás pochopitelně i verzi s opravenou češtinou (zbytek je originální)
-=> MS400_101027_0128K.zip <=-

Flashnutí je stejné jako u předchozí verze.


U LG si zřejmě myslí, že ty jejich hrubky jsou správně ;)
Jinak pokud to už někdo testoval, tak by se chtěl zeptat, jestli je tam nějaká podstatná změna např. že by dostali rozum a konečně zrušili otravné hlášky při zahájení nahrávání, jak mně (a předpokládám i spoustě dalším) slíbili na supportu LG ... (PM to samozřejmě řeší, ale bohužel zatím jen v TDT módu ...)
George2005
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 21. říj 2010 22:13:25

Re: Nový oficiální firmware 101027A

Příspěvekod okop » pát 19. lis 2010 13:17:40

Zdravím, mám s instalací trochu problém. První část, až do nastaveni (init), projde dobře, ale poté když se zařízení vypne, zůstane v OFF pozici a nic se s ním nedá dělat. Když se místo vypnutí a zapnutí použije reset, tak po něm si přístroj cca 2x šáhne na USB paměť, ale tím to skončí a dál se nic neděje. Vypadá to, jako bych tam nemohl dostat tu Sambu. Když jsem zkoušel apgrade z netu přes zařízení, stáhlo nová data, poté se restartovalo a následně ztvrdlo na Home na displayi (obrazovka byla černá). Znovu jsem to zkusil n.u. posledním souborem na flešce a tím jsem přístroj dostal zpět do provozu s upgradovaným SW, ale bez Samby a spol. Ani setup nenabízí nic nového. Co je špatně? Dík.
okop
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 19. lis 2010 13:07:09

Zamrznutí na úvodní "LG" obrazovce

Příspěvekod nicholascz » pát 19. lis 2010 23:10:09

Zdravím přátelé. Začínám být nervozní z toho, co se mi stalo - po stažení aktualizace fw z netu, se přístroj vypnul, přičemž na něm přes 20 minut na displeji svítilo OFF. Evidentní zásek. Po restartu naběhne LG obrazovka, na které přístroj, spolu s textem na displeji "HELLO", zůstává zaseknutý (minimálně 10 minut, déle jsem to nevydržel). Bohužel nepomůže ani USB flashka s originálním fw. Po instrukcích (zmáčkni a drž REC + zmáčkni a pust RESET, REC pust po najetí LG obrazovky) flashka 2-3x blikne a nic víc se neděje. Dál jen svítí, na displeji stále HELLO, na obrazovce LG. Přístroj přes síť nedostupný.

Poradí nějaká dobrá duše jak z této šlamastiky ven? Nebo jsem právě získal pěknou cihličku v podobě MS450h? :-(
nicholascz
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 19. lis 2010 23:03:11

Re: Zamrznutí na úvodní "LG" obrazovce

Příspěvekod George2005 » sob 20. lis 2010 10:12:38

nicholascz píše:Zdravím přátelé. Začínám být nervozní z toho, co se mi stalo - po stažení aktualizace fw z netu, se přístroj vypnul, přičemž na něm přes 20 minut na displeji svítilo OFF. Evidentní zásek. Po restartu naběhne LG obrazovka, na které přístroj, spolu s textem na displeji "HELLO", zůstává zaseknutý (minimálně 10 minut, déle jsem to nevydržel). Bohužel nepomůže ani USB flashka s originálním fw. Po instrukcích (zmáčkni a drž REC + zmáčkni a pust RESET, REC pust po najetí LG obrazovky) flashka 2-3x blikne a nic víc se neděje. Dál jen svítí, na displeji stále HELLO, na obrazovce LG. Přístroj přes síť nedostupný.

Poradí nějaká dobrá duše jak z této šlamastiky ven? Nebo jsem právě získal pěknou cihličku v podobě MS450h? :-(


A zkusil jste tam flashnout nějaký starší orig. firmware (např. 091209 - v. 0128)? Možná je to blbost, když se přístroj nedostane ani za nápis HELLO, ale třeba se to vzpamatuje, otázka je v jaké fázi to skutečně tuhne ...
George2005
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 21. říj 2010 22:13:25

Re: Zamrznutí na úvodní "LG" obrazovce

Příspěvekod nicholascz » sob 20. lis 2010 16:03:48

George2005 píše:
nicholascz píše:Zdravím přátelé. Začínám být nervozní z toho, co se mi stalo - po stažení aktualizace fw z netu, se přístroj vypnul, přičemž na něm přes 20 minut na displeji svítilo OFF. Evidentní zásek. Po restartu naběhne LG obrazovka, na které přístroj, spolu s textem na displeji "HELLO", zůstává zaseknutý (minimálně 10 minut, déle jsem to nevydržel). Bohužel nepomůže ani USB flashka s originálním fw. Po instrukcích (zmáčkni a drž REC + zmáčkni a pust RESET, REC pust po najetí LG obrazovky) flashka 2-3x blikne a nic víc se neděje. Dál jen svítí, na displeji stále HELLO, na obrazovce LG. Přístroj přes síť nedostupný.

Poradí nějaká dobrá duše jak z této šlamastiky ven? Nebo jsem právě získal pěknou cihličku v podobě MS450h? :-(


A zkusil jste tam flashnout nějaký starší orig. firmware (např. 091209 - v. 0128)? Možná je to blbost, když se přístroj nedostane ani za nápis HELLO, ale třeba se to vzpamatuje, otázka je v jaké fázi to skutečně tuhne ...


Díky, pomohl tento starší firmware, již to běží jak má ;)
nicholascz
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 19. lis 2010 23:03:11

Re: Nový oficiální firmware 101027A

Příspěvekod sikula83 » sob 20. lis 2010 16:57:31

Ale ten nový FW je pravděpodobně v pořádku. Stáhnul se mi, nainstaloval a přístroj běží. Žádnou změnu jsem zatím nenašel.
sikula83
 
Příspěvky: 25
Registrován: úte 29. pro 2009 12:05:15

Re: Zamrznutí na úvodní "LG" obrazovce

Příspěvekod George2005 » sob 20. lis 2010 18:02:06

nicholascz píše:
George2005 píše:
nicholascz píše:Zdravím přátelé. Začínám být nervozní z toho, co se mi stalo - po stažení aktualizace fw z netu, se přístroj vypnul, přičemž na něm přes 20 minut na displeji svítilo OFF. Evidentní zásek. Po restartu naběhne LG obrazovka, na které přístroj, spolu s textem na displeji "HELLO", zůstává zaseknutý (minimálně 10 minut, déle jsem to nevydržel). Bohužel nepomůže ani USB flashka s originálním fw. Po instrukcích (zmáčkni a drž REC + zmáčkni a pust RESET, REC pust po najetí LG obrazovky) flashka 2-3x blikne a nic víc se neděje. Dál jen svítí, na displeji stále HELLO, na obrazovce LG. Přístroj přes síť nedostupný.

Poradí nějaká dobrá duše jak z této šlamastiky ven? Nebo jsem právě získal pěknou cihličku v podobě MS450h? :-(


A zkusil jste tam flashnout nějaký starší orig. firmware (např. 091209 - v. 0128)? Možná je to blbost, když se přístroj nedostane ani za nápis HELLO, ale třeba se to vzpamatuje, otázka je v jaké fázi to skutečně tuhne ...


Díky, pomohl tento starší firmware, již to běží jak má ;)


To jsem rád, že to pomohlo, docela si dokážu představit ten pocit, když to vypadá na cihličku ;)
A když teď uděláte update té starší FW na nejnovější (přímo z menu přístroje), tak by to mohlo projít ...
George2005
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 21. říj 2010 22:13:25

Re: Nový oficiální firmware 101027A

Příspěvekod okop » ned 21. lis 2010 16:26:33

Zdravím všechny, protože mi to při upgrade taky zatuhlo, ale potom jsem to přes flešku rozběhnul (viz mail nahoře) chci se zeptat, jestli je nutné se vrátit přeinstalací přes flešku na některou starší verzi a poté zkusit znovu kompletní upgrade na nejnovější verzi a nebo se můžu v nastavení přístroje (menu na TV) vrátit ke starší verzi pomocí příkazu "výchozí nastavení"? Vymažou se z paměti dosavadní instalované soubory? Upgrade totiž zřejmě nebyl kompletní, protože verze se sice ukazuje nová a přístroj po třech hodinách vypíná, ale nedokážu jej nastavit ať už číselnými kody dálkového ovládání a když jdu do nastavení přes www prohlížeč a IP adresu, chce to po mně zadání dvou čísel (nevím jakých) a kontrolu jejich součtu. Do přístroje se tím pádem nedostanu - znamená to, že chybí Samba? Prosím o radu co s tím?
Děkuji.
okop
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 19. lis 2010 13:07:09

Re: Nový oficiální firmware 101027A

Příspěvekod WTW » ned 21. lis 2010 17:15:46

Keltek píše:...Zběžně jsem koukl dovnitř a změněna je pouze hlavní aplikace DvdPlayer......
Flashnutí je stejné jako u předchozí verze.


asi se zeptám blbě, ale to znamená co? že to přehraje dvd?
WTW
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 27. led 2010 18:48:40

Další

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron