MS Harmony Pack v1.2

MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Keltek » pon 13. pro 2010 22:09:46

Tak a je to opět zde.

Stahovat můžete na obvyklých místech na SourceForge.net
- firmware - MS400_101027_0148-v1.2.zip
- balíček aplikací - Custom-KV-v105.tar.gz
- český manuál - MS_Harmony_Pack_UserGuide_CZ.pdf
- anglický manuál - MS_Harmony_Pack_UserGuide_EN.pdf

Nainstalovat musíte jak firmware, tak balíček aplikací. Popis je v návodu.

Popis změn:
Tato verze obsahuje:
- Založeno na aktuálním FW od LG verze 101027A
- PipeManagement verze 3.4
- LG Menu verze 105
Opravy:
– opraveno editování kanálů
– opraveno plánování pořadů z kanálů, kterou mají nesetříděná čísla indexu
– opraven problém s plánováním „jednou týdně“
– opravny linky na stránce „Historie“ pokud bylo nahrávání provedeno na externí disk
– přidána stránka pro editaci nastaveni PipeManagement
– přidán německý překlad
– přidáno zobrazení verze firmware a PipeManagement
– nový BusyBox v1.18.0
– nový lgchanedit v0.3 s opravenou manipulací s kanály, které nejsou setříděny
– vylepšeno startování
– nahrazena hlavní aplikace DvdPlayer z posledního oficiálního firmware od LG 101027A

Tak ať se Vám všem opět zadaří :)
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod atlan » úte 14. pro 2010 18:51:25

tak som sa odhodlal ...zavady budem hlasit teda dufam ze nebudu...... zzatial to nezdochlo.
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Frantacech » úte 14. pro 2010 20:17:00

Naistalovano, uplne bez problemu, napoprvne vse ok...
Budu hlasit, az budu mit dalsi poznatky, ale zatim to vypada skvele !!! 8-)

DEKUJU!
Frantacech
 
Příspěvky: 31
Registrován: sob 10. dub 2010 21:29:02

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Lojza » stř 15. pro 2010 22:24:58

Ahoj, asi se mi nenainstaloval správně PipeManagement - nefungují číselné kódy a tady se taky nezobrazuje jeho verze:
Obrázek
Verze 106 se nenainstaluje.
Lojza
 
Příspěvky: 9
Registrován: stř 10. lis 2010 14:48:42
Bydliště: Ostrava - Poruba

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Keltek » stř 15. pro 2010 22:43:01

Stávající PipeManagement zatím nemá funkcionalitu vytvářející soubor s verzí. Proto se zde neobjeví jeho verze. Tudíž ten sceen je naprosto v pořádku. Victor už na tom pracuje a v nejbližší době bude možné stáhnout si nový PipeManagement, který už bude s LGMenu spolupracovat.
Pokud se ti nainstaloval v106 (tj. s rebootem na konci) je opět vše v pořádku a jedná se o další drobnou chybičku ;) (verze se nečte ze souboru verze LG Menu, ale z konfigurace)
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Lojza » čtv 16. pro 2010 20:05:42

Keltek píše:... Pokud se ti nainstaloval v106 (tj. s rebootem na konci) je opět vše v pořádku ...

Jak jsem psal pod obrázkem, tak v106 se nenainstalovala. Měl jsem nastaven HDD+, změnil jsem na HDD a zkusil znovu.
Stav před první instalací (při druhém pokusu po změně disku se změnily jen datumy a časy):
Obrázek
Po změně disku - "výsledek" v logu:
Obrázek

Ten PipeManagement - tam je v3.4 (viz foto), ale číselné kódy fungují až na několikátý pokus. Soubor /tmp/PipeManagement.log jsem přes FTP nenalezl.
Obrázek
Lojza
 
Příspěvky: 9
Registrován: stř 10. lis 2010 14:48:42
Bydliště: Ostrava - Poruba

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Keltek » čtv 16. pro 2010 20:46:37

Podle toho, co jsi poslal, máš v106 už dávno nainstalovanou. :)
A ano, máte pravdu všichni ti, co tvrdí, že po instalaci v106 se jim nezobrazí správná verze v LGM - stáhněte si soubor
ftp://<ip of LG PVR>/tmp/hdd/root/custom/etc/version
který je ten správný k určení verze. Oprava tohoto drobného problému je jíž připravena a bude v další verzi.

Se zadáváním kódů do PM mám také problémy. S tím se musíme obrátit na Victora. Problém je v tom, že se jeden stisk dostane do zařízení jako více stisků.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Lojza » čtv 16. pro 2010 22:32:50

Díky - je to tam - 106.
Lojza
 
Příspěvky: 9
Registrován: stř 10. lis 2010 14:48:42
Bydliště: Ostrava - Poruba

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Commander » ned 19. pro 2010 23:42:39

Keltek, gw, tleskám! Vše funguje paraděn a za nový busy box jsem velice rad. Jinak neslo by primo pridat nejaky ten dlna server? :)
Commander
 
Příspěvky: 47
Registrován: sob 02. led 2010 10:36:37

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Keltek » pon 20. pro 2010 7:58:06

Mno což o to, určitě by to šlo, jen jestli to má nějaký význam :) proč mít na mediální stanici zároveň DLNA, když TV už máš k němu připojenou?
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Další

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron