MS Harmony Pack v1.2

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod vsvs77 » ned 30. led 2011 7:08:31

Chtěl bych se zeptat, jestli jde na instalační flash disk s novým FW a Harmony Pack nahrát i konfiguraci (naladění a setřídění kanálů, nastavení přístroje apod). Aby po zamrznutí se to mohlo snadno obnovit. Ohledně informací proč se to stalo, stačilo by vyměnit disk a pak bych z něho mohl někomu cokoli poslat (to je jenom návrh)
vsvs77
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 03. kvě 2010 20:33:02

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod neboztik » ned 30. led 2011 8:58:55

Pokud to chceš po zamrznutí obnovit,tak pak otevřeš web.rozhraní a dáš obnovit ze zálohy.Já to tak dělám vždy.Žádný ladění,nastavování,pouze obnovení ze zálohy.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod vsvs77 » pon 31. led 2011 14:52:43

to jo, ale musím projít a odklikat nastavení přehrávače, nastavit síť a potom udělat obnovu.Pro mně není problém ,ale pro manželku když nejsem doma asi jo.
vsvs77
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 03. kvě 2010 20:33:02

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod StarDust » stř 02. úno 2011 21:52:02

Keltek píše:Prosím vás, až se vám to zase stane (nebo pokud jste to ještě neopravili a nespěcháte na to - tj. že za vámi stojí celá rodina s nabručenými obličeji, že nemohou sledovat svůj oblíbený nahraný pořad), tak mi dejte vědět - buď zde do tohoto vlákna, nebo soukromou zprávou, nebo na ICQ 28256509 nebo email "amiandrew (zavináč) volny (tečka) cz".
Chtěl bych se pokusit zjistit, proč se tak děje. Ideální by bylo, kdyby dotyčný měl možnost PVR připojit přímo kabelem s PC nebo notebookem a vyšší znalostí OS.
Díky.

Ahoj. Tak už zas - mám své LG v tomhle stavu. Co mám udělat? PS:sorry, v linuxu se orientuju jen základně, nevím, jestli budu co k čemu :)
StarDust
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 11. led 2011 11:12:10

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Keltek » stř 02. úno 2011 22:37:02

Je potřeba přeflashnout. Pak obnovit zálohu (tedy pokud jsi si zálohu vyrobil). Pořád zjišťujeme, kde je problém. :(
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod StarDust » čtv 03. úno 2011 10:06:40

Keltek píše:Je potřeba přeflashnout. Pak obnovit zálohu (tedy pokud jsi si zálohu vyrobil). Pořád zjišťujeme, kde je problém. :(

OK, udělám.
PS:aha, tož jsem asi blbě pochopil. Myslel jsem, že potřebuješ někoho, kdo je aktuálně v té problematické situaci něco ti z mašiny vydoluje. Tak se omlouvám, jestli zapleveluji fórum. Jdu na ten reflash 8-)
StarDust
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 11. led 2011 11:12:10

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Keltek » čtv 03. úno 2011 10:20:33

Jo díky, já sem tě nechtěl ten den v jedenáct v noci otravovat.
Už se mi i ozval Mario, kterému se to stalo také a po ICQ jsme to nakonec vydebugovali. Už víme, co zapříčiní nekonečný restart, ale nevímu příčinu toho, proč se tak stane - přepíše se binárka PipeManagement. Teď zjišťujeme, proč se tak stane a vymýšlíme opravu.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod repaz » pát 04. úno 2011 18:50:46

repaz píše:
StarDust píše:
neboztik píše:Tři týdny bezproblémového celodeního provozu skončily.Dnes jsem zapnul LG a nastala nekonečná smyčka restartů.Nic jsem v Harmony neměnil.Abych LG zprovoznil,nainstaloval jsem FW znovu.Pak jsem musel doinstalovat i balíček,páč nefungovalo vše.A to jsem měl takovou radost.Asi jsem to málo zaťukal.


Naprosto stejná zkušenost (stalo se mi to včera před půlnocí - snad je to jen náhoda :) ) . Teda zatím jsem se nedostal k nápravě, takže díky za naději, snad to u mě též klapne.



U mě je to to samé - při vypnutí se to dostalo do smyčky a nepomůže ani vypnutí z proudu. Takže mě teď čeká instalace FW - snad se to chytne... By mě zajímalo, proč to přestane fachčit až po cca 3 týdnech a ne hned - co se v něm děje....



Tak další zámrz a nekonečná smyčka :-(
repaz
 
Příspěvky: 6
Registrován: sob 22. led 2011 10:04:30

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod atlan » stř 09. úno 2011 22:16:49

jj sme zasa v tom :D
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Frantacech » sob 12. úno 2011 10:39:42

Keltek píše:Jo díky, já sem tě nechtěl ten den v jedenáct v noci otravovat.
Už se mi i ozval Mario, kterému se to stalo také a po ICQ jsme to nakonec vydebugovali. Už víme, co zapříčiní nekonečný restart, ale nevímu příčinu toho, proč se tak stane - přepíše se binárka PipeManagement. Teď zjišťujeme, proč se tak stane a vymýšlíme opravu.


tak to vyreste systemem A JE TO, udelejte zalozni kopii ktera bude pri kazdem zapnuti prepisovat original...

ktera binarka to dela?
Frantacech
 
Příspěvky: 31
Registrován: sob 10. dub 2010 21:29:02

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron