MS Harmony Pack v1.2

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod pmalasek » stř 16. úno 2011 18:51:08

Tak i u mě došlo k záseku. Jdu přeflešovat. :(
pmalasek
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 08. úno 2011 8:27:05

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod repaz » čtv 17. úno 2011 20:29:25

Opět další zásek přesně po 14-ti dnech. Začíná mě to dost vadit....
Vyřeší se ty záseky nahráním originálního fw? Pokud ano, oželím přidané funkce a možnost setřídění programů. Každé 2 - 3 týdny se mi to nechce opravovat. Navíc se ta potvora zasekne vždycky v nejmíň vhodnou dobu...
repaz
 
Příspěvky: 6
Registrován: sob 22. led 2011 10:04:30

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod neboztik » čtv 17. úno 2011 21:25:34

Dnes ráno jsem vrátil zpět orig.firmware.Už to zamrzalo 2x denně.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Keltek » pát 18. úno 2011 9:45:13

Oprava už je připravena. Vydržte na tým testerů.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod libora » sob 19. úno 2011 14:23:55

Keltek píše:Oprava už je připravena. Vydržte na tým testerů.

Už aby to bylo, manželka začala nebezpečně šermovat noži a výhružně koulet očima, co že je to za krám :lol: Ještě, že máme druhý set-top box.
libora
 
Příspěvky: 25
Registrován: sob 19. úno 2011 14:07:11

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod atlan » sob 19. úno 2011 16:13:54

Ved prave zachvilu vypinaju zalozny analogovy prijem :D
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Předchozí

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron