Stránka 2 z 7

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 16:12:21
od Commander
No ja to mam z duvodu, že MS450H stale běží a tak si mohou filmy poustet pěkne ve windows media player nebo v PS3 v další místnosti primo pres DLNA.

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 22:47:10
od Keltek
Commander píše:No ja to mam z duvodu, že MS450H stale běží a tak si mohou filmy poustet pěkne ve windows media player nebo v PS3 v další místnosti primo pres DLNA.

Tak že jsi to ty... :) zkompiloval jsem minidlna (podle mě jeden z nejlepších DLNA serverů na Linux) pro naše Eldžíčko ;)
Kde to stáhnu: minidlna.tar.gz
Jak to nainstaluju (!musím mít MS Harmony Pack 1.2!):
- stáhnout minidlna.tar.gz
- pomocí ftp šoupnout ten soubor na LG PVR do adresáře /tmp/hddmedia/lg
- přihlásit se na PVR jako root a provést následující příkazy
Kód: Vybrat vše
cd /tmp/hdd/root/custom
zcat /tmp/hddmedia/lg/minidlna.tar.gz | tar xf -
cd etc/init.d
./libcache start
cd ..
minidlna -f minidlna.conf


Jak to nakonfiguruju: vše je v souboru /tmp/hdd/root/custom/etc/minidlna.conf který je předpřipraven pro naše LG, komu se to nelíbí, ať si s tím dělá co chce
Pop prvním spuštění dojde k prohledání a indexaci připojeného disku, tudíž bude systém vytížen. Poté zátěž opadne a další spuštění už je rychlé.

Po restartu se DLNA nespustí automaticky, protože sem línej na to psát skript :D tak kdo chce, ať si jej napíše. Jo a klidně napište, jak vám to funguje, páč mě šlape jako hodinky.

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: stř 22. pro 2010 22:37:02
od Commander
Díky! Hned jak budu doma tak to vyzkousím /tzn pátek/. :)

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: stř 22. pro 2010 22:53:05
od George2005
Kelteku, chtěl jsem poprosit, zda by se v LG Menu (třeba na stránce nahrávek) dala zobrazovat velikost volného místa na HDD (příp. HDD+). Je to sice drobnost, ale myslím, že docela užitečná. Díky.

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: čtv 23. pro 2010 0:17:35
od Keltek
Chlapy, pište to do SourceForge :) ať se to nezapomene :)

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: čtv 23. pro 2010 4:49:41
od daviddej
Zdar a sílu,
závidím všem, kterým to bezchybně běhá. Mě se to každý den zakousne - alespoń 1x. Také mám pocit, že si LG žije svým vlastním životem: Večer ho vypnu a v 5 ráno vidím, že je LG zapnuté. V 10 dopoledne je opět vypnuto... Časy jsou pouze ilustrativní - prostě se v noci samovolně zapíní a vypíná. Někdy se ovšem nevypne a kousnete.
Podotýkám, že v plánovači nahrávání nic nastaveného nemám....
HDD jsem před instalací formátoval. Stejně se mi to chovalo i s Harmony Packem 1.1

Prosím, poraďte mi nějaký "co nejjednodušší" a velmi stabilní FW. Moje požadavky na "novinky" jsou:
1) Možnost přeházení kanálů
2) Možnost nastavit si čas, o který se bude nahrávat déle.
3) Eventuelně start SAMBY, ale to není nutné

Díky a přeji hezkého Ježíška

David
P.S. Pomůže, když nahraji pouze FW bez Custom KV?

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: čtv 23. pro 2010 14:10:06
od George2005
Keltek píše:Chlapy, pište to do SourceForge :) ať se to nezapomene :)


Sorry, už jsem to napsal i na SF ;)

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: čtv 23. pro 2010 21:41:14
od atlan
potvrdzujem raz zatial sa mi stalo ze ostalo svietit OFF na displeji a pomohol len reset.....

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: pát 24. pro 2010 10:43:08
od neboztik
Po několikadením a celodením provozu musím sdělit,že se nekonal zatím ani jeden zásek ani zámrz.Takže dobrý.Ťuk,ťuk,abych to nezakřiknul.
To,že mi to při minulém Harmony zlobilo,byl zřejmě na vině firmware.Když jsem nainstaloval samotný nový keltekův FW MS400_101027_0148-v1.2.zip ,tak všechny problémy zmizely.Pak jsem teprve doinstaloval balíček aplikací.A nebýt tý zmršený diakritiky od výrobce ...........

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: sob 25. pro 2010 10:22:42
od pentium
JJ souhlasim pouzivam kazdy den i rucni starty rec atd... a vse v poradku.
Chybka:
Jen nekdy pokud prehravam z WiFi site DivX nahravky tak se me pristroj sam od sebe natvrdo restartuje .. Kliknu na film cerna obr. a restart.
Znovu vyberu stejny film a nekdy ok nekdy jeste restart ... mozna je to ,ale kvalitou WiFi site mam asi 3 carky a nekdy rychle sceny skubaji.