MS Harmony Pack v1.2

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Keltek » sob 25. pro 2010 19:34:27

pentium píše:Chybka:
Jen nekdy pokud prehravam z WiFi site DivX nahravky tak se me pristroj sam od sebe natvrdo restartuje .. Kliknu na film cerna obr. a restart.
Znovu vyberu stejny film a nekdy ok nekdy jeste restart ... mozna je to ,ale kvalitou WiFi site mam asi 3 carky a nekdy rychle sceny skubaji.

Toto znám. Pokud dojde k restartu při přehrávání, dojde k pádu aplikace DvdPlayer. To ale není není naše chyba a nemůžeme s tím nic dělat. :( Občas se mi to stane, když přehrávám nějaké video, které je nějakým způsobem poškozené nebo není přesně podle specifikace.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod atlan » sob 25. pro 2010 19:50:59

nejako som dosiel k tomuto ak sa chcem prihlasit na LG450 vypise mi.... 500 - Internal Server Error Kanali sa dali prepinat ....
DAl som vypnut,,ale nevyplo sa ostalo svietit OFF, restart.

Ozaj co sa chysta noveho do MSHP 1.3 ?
Co sa tyka heslovanie pristupu k HTML rozhraniu a FTP servera ? dasa stym nieco robit ?
DAkujem
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Keltek » sob 25. pro 2010 20:31:26

atlan píše:Ozaj co sa chysta noveho do MSHP 1.3 ?

Veliké novinky :) ale nechte se překvapit.

atlan píše:Co sa tyka heslovanie pristupu k HTML rozhraniu

Přečti si manuál :) (sakra, proč já se s tím píšu? příště bude pouze v angličtině, na překlady kašlu)

atlan píše:a FTP servera ?

FTP server bude zatím stále anonymní, musel by se použít jiný FTP server, který ale nebude součástí firmware, páč se tam už nevejde. Holt buď vypnout a nebe se s tím zatím smířit.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod atlan » sob 25. pro 2010 21:33:53

a dik už som nasiel..(ale nebolo to v predchazdajuccej verzii v FTP rozhrani ? :D).. aspon mi nebudu liest do LG, ale zasa cez ftp mi moze niekto hocico zmazat odtial.....
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod atlan » ned 26. pro 2010 19:48:47

Tak zasa to zmarzlo.... a zdasami ze to nahrava len do polnoci potom to zamrzne...rano som nasiel svietit OFF tak som restartoval... ok vyplo sa.... o 11tej mi volali ze to cykluje...tak ze to skoncilo odpojenim od siete......
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Frantacech » ned 26. pro 2010 19:51:32

atlan píše:Tak zasa to zmarzlo.... a zdasami ze to nahrava len do polnoci potom to zamrzne...rano som nasiel svietit OFF tak som restartoval... ok vyplo sa.... o 11tej mi volali ze to cykluje...tak ze to skoncilo odpojenim od siete......


To se mi stalo taky, ale delalo to i u vsech predchozich verzi fw krome originalu.
Frantacech
 
Příspěvky: 31
Registrován: sob 10. dub 2010 21:29:02

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod atlan » ned 26. pro 2010 21:19:10

no troska podstatna vec nie... dufam ze sa to vyriesi....
Inak som bol jeden z prvych co som instaloval balik 1.2 tak ze ocakavam ze ostatny sa pridaju coskoro ze im to cykluje...
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod generalni » ned 26. pro 2010 22:46:41

atlan píše:no troska podstatna vec nie... dufam ze sa to vyriesi....
Inak som bol jeden z prvych co som instaloval balik 1.2 tak ze ocakavam ze ostatny sa pridaju coskoro ze im to cykluje...


Myslim že dříve než ty jsem měl MS HP 1.2 nainstalován já....a mohu tady jen potvrdit, že manželka mému eldžíčku dává zabrat tak, že se mi při plánování objevují hlášky ... kolize akcí.... nahraváme denně několik pohádek a filmů syn si pomocí "minidlna" streamuje filmy z HDD k sobě do PC a nestalo se mi za celou dobu že by něco kleklo.
Kelteku...super práce
generalni
 
Příspěvky: 11
Registrován: úte 12. říj 2010 9:20:42

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod atlan » stř 29. pro 2010 7:24:56

OK Mam otazku ako sa to da teraz preinstalovat ....format disku neprichadza do uvahy... mam tam nahrate veci, Zaujimave je ze ked sa prepali firmwer bez instalacie balicka LG zasa ide......
Tak ze je nejaka moznos ako urobit cistu instaalaciu balicka ?
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Keltek » stř 29. pro 2010 10:39:43

Tomu nerozumím. Co chceš přeinstalovat? Firmware nebo LGMenu balíček?
Firmware si tam můžeš dát jaký chceš, oficiální nebo náš. A pokud chceš znovu nainstalovat LGMenu, tak stačí smazat (třeba přes FTP) soubor /tmp/hdd/root/custom/etc/version a pak provést normální instalaci tak jak je popsána v manuálu.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron