Stránka 5 z 7

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: pon 10. led 2011 22:11:04
od Keltek
cardamen píše:Zdravim vsechny mam dotaz kdyz dam 1TB disk a nahraju novy FW tak me nejde LG MENU pres WWW pokud vlozim stary 250GB hdd vse jde jak ma zkousel jsem jak zkopirovani souboru tak znovu instalaci noveho FW nemate nekdo nejakou radu?

Pokud vyměníš disky, musíš LG Menu nainstalovat znovu. Ono prakticky zůstane na tom disku, který vyndáš. Pak ale na daném disku zůstane a tudíž můžeš jej znovu prohodit a bude ti to fungovat. LG Menu se instaluje na HDD.

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: úte 11. led 2011 7:57:16
od neboztik
Tři týdny bezproblémového celodeního provozu skončily.Dnes jsem zapnul LG a nastala nekonečná smyčka restartů.Nic jsem v Harmony neměnil.Abych LG zprovoznil,nainstaloval jsem FW znovu.Pak jsem musel doinstalovat i balíček,páč nefungovalo vše.A to jsem měl takovou radost.Asi jsem to málo zaťukal.

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: úte 11. led 2011 12:25:17
od StarDust
neboztik píše:Tři týdny bezproblémového celodeního provozu skončily.Dnes jsem zapnul LG a nastala nekonečná smyčka restartů.Nic jsem v Harmony neměnil.Abych LG zprovoznil,nainstaloval jsem FW znovu.Pak jsem musel doinstalovat i balíček,páč nefungovalo vše.A to jsem měl takovou radost.Asi jsem to málo zaťukal.


Naprosto stejná zkušenost (stalo se mi to včera před půlnocí - snad je to jen náhoda :) ) . Teda zatím jsem se nedostal k nápravě, takže díky za naději, snad to u mě též klapne.

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: stř 12. led 2011 21:39:20
od atlan
Keltek ---- mozete tam niekde pichnut lepsie sledovanie aby sa dalo zistit..kde je problem... pripadne aby sa debug dal vypnut v LG menu (ked uz nebude potrebny)

Este mam otazku ked som v LG menu a dam NAHravky...stale ich musim davat usporiadavat podla datumu tj 2x kliknut....mam nieco ja zle nastavene ze si to nezapameta ? alebo to nevie zapametat a usporiadavat stale od najnovsieho datumu...

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: stř 12. led 2011 22:20:57
od Keltek
atlan píše:Este mam otazku ked som v LG menu a dam NAHravky...stale ich musim davat usporiadavat podla datumu tj 2x kliknut....mam nieco ja zle nastavene ze si to nezapameta ? alebo to nevie zapametat a usporiadavat stale od najnovsieho datumu...

Nepamatuje si to :)

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: čtv 13. led 2011 0:20:25
od atlan
TAk ze neznamo8 LG nahravalo dva filmy este som pozeral iny film z HDD na PC, zrazu mi zamrzol obraz... neslo wifi strata pristupu na LG rozhranie, disk nebol pristupny.... ked som vosiel pomocou DO do priecinka nahravky... ukazalo otaznik pri kazdom filme ktory mal byt ulozeny na internom disku.

neznamo 8 moze byt strata pristupu na disk alebo disk failed... tak ze asi samsung nebola dobra volba...asi skusim iny disk res dat povodny 250GB...

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: sob 22. led 2011 10:13:49
od repaz
StarDust píše:
neboztik píše:Tři týdny bezproblémového celodeního provozu skončily.Dnes jsem zapnul LG a nastala nekonečná smyčka restartů.Nic jsem v Harmony neměnil.Abych LG zprovoznil,nainstaloval jsem FW znovu.Pak jsem musel doinstalovat i balíček,páč nefungovalo vše.A to jsem měl takovou radost.Asi jsem to málo zaťukal.


Naprosto stejná zkušenost (stalo se mi to včera před půlnocí - snad je to jen náhoda :) ) . Teda zatím jsem se nedostal k nápravě, takže díky za naději, snad to u mě též klapne.



U mě je to to samé - při vypnutí se to dostalo do smyčky a nepomůže ani vypnutí z proudu. Takže mě teď čeká instalace FW - snad se to chytne... By mě zajímalo, proč to přestane fachčit až po cca 3 týdnech a ne hned - co se v něm děje....

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: sob 22. led 2011 10:46:18
od Keltek
Prosím vás, až se vám to zase stane (nebo pokud jste to ještě neopravili a nespěcháte na to - tj. že za vámi stojí celá rodina s nabručenými obličeji, že nemohou sledovat svůj oblíbený nahraný pořad), tak mi dejte vědět - buď zde do tohoto vlákna, nebo soukromou zprávou, nebo na ICQ 28256509 nebo email "amiandrew (zavináč) volny (tečka) cz".
Chtěl bych se pokusit zjistit, proč se tak děje. Ideální by bylo, kdyby dotyčný měl možnost PVR připojit přímo kabelem s PC nebo notebookem a vyšší znalostí OS.
Díky.

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: sob 22. led 2011 16:11:33
od medour
Stalo se mi to rovněž - minulý týden. verze 1.2 LG menu 106. V db pouze jedno týdenní plánování z LGmenu a jedno jednorázové z EPG nastaveno na 0:30 po půlnoci. Přístroj jsem ručně vypnul, až sem OK. Při automatickém startu z pohotovostního režimu do režimu nahrávání začala nekonečná smyčka. Zajímavé je, že mně několik dní před tím vůbec nefungovaly číselné kódy z ovladače, ale s nimi mám stále nějaké problémy. Měl jsem ruční zásah do rcS, deaktivoval jsem tam automatický start DTV po spuštění, jsem raději, když se mi zařízení nastartuje v hlavním menu. Samba byla vypnutá. Odpojil jsem stroj od sítě a vyndal externí HD (mám MS450H), to nepomohlo. Znovu jsem nainstaloval firmware. Nyní OK.

Re: MS Harmony Pack v1.2

PříspěvekNapsal: stř 26. led 2011 19:25:41
od Lojza
repaz píše:U mě je to to samé - při vypnutí se to dostalo do smyčky a nepomůže ani vypnutí z proudu. Takže mě teď čeká instalace FW - snad se to chytne... By mě zajímalo, proč to přestane fachčit až po cca 3 týdnech a ne hned - co se v něm děje....

U mě dnes taky to samé - spěchal jsem ... po přeinstalaci to zatím jde.