MS Harmony Pack v1.4

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod neboztik » pát 27. led 2012 11:59:37

Hlavně musí být fleška naformátovaná FAT32. A jestli jsi tam měl nějaký soubor navíc,tak nevím,jaký by to mělo mít vliv.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 187
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod PQK78 » ned 29. led 2012 9:26:45

Zdravim a prosim o pomoc s instalaci LG menu v108

Firmware se nainstaloval ok, ale mam stale jen v 107.
Zkusil i takove veci jako flash na original FW a pak flash na MS Harmony Pack 1.4., ale stale mam jen LGM v107 a ne v108.

Koukal jsem na ruzna fora (vc. ESP a FR) ale rada typu "enter using telnet command and delete the root/custom/etc/version file" mi moc nepomuze.
Na disku v MS400 vidim adresar "lg/installation/Custom-KV-v108-IV".

Umim se jen připojit přes Telnet (name: root; passw: mugung). Ale co teď?
Může prosím někdo poradit co napsat do Telnet řádku aby se mi pack rozbalil a nainstaloval?

Díky moc.
PQK
PQK78
 
Příspěvky: 11
Registrován: pát 01. led 2010 14:47:23

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod neboztik » ned 29. led 2012 10:22:54

PQK78 píše:Firmware se nainstaloval ok, ale mam stale jen v 107.
Zkusil i takove veci jako flash na original FW a pak flash na MS Harmony Pack 1.4., ale stale mam jen LGM v107 a ne v108.
PQK

Až si spustíš LG stránku,tak bys měl mít v pravém horním rohu - PM: v3.7 LGM: v107 - což je v pořádku.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 187
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod PQK78 » ned 29. led 2012 10:27:01

:-/ Jak to? Vzdyt na CZ i ESP foru pisou ze LGM v108 ne v107?
http://ms450.foroactivo.net/t762-msharmonypack-v14-january-2012
PQK78
 
Příspěvky: 11
Registrován: pát 01. led 2010 14:47:23

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod PQK78 » ned 29. led 2012 11:17:12

Vyřešeno!

1) Připojil jsem přes k MS400 přes FTP klienta (Total Commander)
2) v /tmp/hdd jsem si vytvořil nový adresář "temp"
3) pomocí Total Commander jsem do něj zkopíroval (resp. rozbalil) "Custom-KV-v108-IV.tar.gz" - tzn. že v aresáři "/tmp/hdd/temp" tak mám soubory "etc.tar, full.tar, var.tar a performUpdate.sh"
4) Připojil jsem se k MS400 pomocí Telnetu a sputil update:
"o IP_adresa_meho_MS400"
name: "root"
passw: "mugung" (není viditelné když se píše)
"cd /tmp/hdd/temp"
"sh performUpdate.sh"
5) Sputí se update - Checking current version...; Comparing version; Installed 107, which is older than 108. Installing; Installation complete. Rebooting.

Voila! Ovládací panel ve správné, poslední verzi: FW: 110113A-2 PM: v3.7 LGM: v108
PQK78
 
Příspěvky: 11
Registrován: pát 01. led 2010 14:47:23

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Derfel » ned 29. led 2012 12:11:40

Tak jsem to udělal stejně a funguje to. Díky za radu :idea: Jinak nepomohlo ani přeformátování flesky na FAT32 a když jsem tam nechal pouze ty dva soubory.
Derfel
 
Příspěvky: 45
Registrován: sob 13. srp 2011 12:48:36

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod atlan » ned 29. led 2012 12:47:20

to mam nieco blbo potom PM v3.8 LGM v108 :oops: :roll: ;) :D zahadne to nejako chodi ..... az po tom jednom zadrheli uvidime....
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Keltek » pon 30. led 2012 9:14:54

Nový MSHP v1.4 byl zcela v režii Victora, tak nevím, co tam různě pozměnil. :)
Já tu mám trochu trable s prostředím pro kompilaci, ale to snad brzo vyřeším. Už přes rok pro vás máme připravené XMLTV, ale zdroje mám jenom pro ČR.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod atlan » úte 31. led 2012 15:53:51

no v maile som mal toto tak ze by to mala byt 3.8
Hello friends,
just two days ago we released last version of MS HarmonyPack v1.4,
and just today last version of PM v3.8.
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Novis » stř 01. úno 2012 19:13:05

Co vlastně přináší MS Harmony Pack v1.4? Je to někde sesumírované? Díky.
Novis
 
Příspěvky: 11
Registrován: ned 24. led 2010 18:38:50

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron