MS Harmony Pack v1.4

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Grifin » sob 14. dub 2012 17:10:22

Keltek píše:Harmony nic s originálním DvdPlayer (hlavní aplikací) nedělá. Jedině snad právě PipeManagement. Hlásím u mě DLNA funkční.


Ahoj, tak jsem testoval, protože mě to štve když něco nejde.
DLNA: pokud mám vypnutý PC tak mě DLNA naběhne ale logicky mi to je k ničemu :-) , když to provedu obráceně tak mě MS hned spadne (resetuje). Ach jo , začarovaný kruh, změnil jsem DLNA server na PC teď mám PS3, a zase to padá. Padá to i když mám server vypnutej, takže je něco špatného při pokusu MS detekovat síťové okolí.
LG MS400H (MS Harmony Pack v1.4), Seagate Pipeline HD.2, 1TB
Grifin
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 11. čer 2010 10:04:28

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Keltek » sob 14. dub 2012 17:54:27

Mno v tomto přpípadku je potřeba trochu větší debugging. Protože se zařízení restartuje, nejde moc jednoduše nechávat zapisování logu někam, ať už na disk nebo do paměti /tmp
Harmony pack podporuje logování po síti, ale pak je potřeba mít pochopitelně stanici, kam se bude log posílat - tj. "nějaký" Unix, kde poběží syslog nakonfigurovaný pro příjem událostí přes UDP. Pak stačí do souboru /usr/local/etc/logparams napsat
Kód: Vybrat vše
-R <IP adresa, kam se bude log posílat> -D

a LG restartovat... a už se loguje.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Slim » stř 16. kvě 2012 13:55:04

Nějak zapadla jedna moje otázka, ale jelikož jsem tvor strašně zvědavý, zeptám se znovu...
Nevím jestli jsem dobře četl, ale nezmiňoval se tu Keltek o tom, že se chystá pohrabat v dvdplayeru?
On ho už někdo reverzně rozlousknul, nebo jsem to jen blbě pochopil a nebo jsem blbě četl? Dík za odpověď - to by totiž byla bomba... :mrgreen:
Slim
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 26. bře 2010 14:26:47

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod pentium » čtv 05. črc 2012 7:29:56

Tak me take vypadl PM a pouzil jsem pouze ten soubor LG se restartovalo ,ale PM se nenainstaloval ...
pentium
 
Příspěvky: 55
Registrován: pát 17. zář 2010 18:42:55

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod repaz » sob 01. zář 2012 13:53:35

Zdravím všechny, kteří se strojem dosud vydrželi :-)
Objevil jsem další chybu - a to při kopírování či přesouvání filmů z interního na externí (2. vnitřní) HDD. Zcela náhodně se stane, že se film nezkopíruje/nepřesune celý. Prostě se převede například 50MB. Jsem sám něbo má ještě někdo podobný problém?
repaz
 
Příspěvky: 6
Registrován: sob 22. led 2011 10:04:30

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Derfel » ned 02. zář 2012 20:51:49

repaz píše:Zdravím všechny, kteří se strojem dosud vydrželi :-)
Objevil jsem další chybu - a to při kopírování či přesouvání filmů z interního na externí (2. vnitřní) HDD. Zcela náhodně se stane, že se film nezkopíruje/nepřesune celý. Prostě se převede například 50MB. Jsem sám něbo má ještě někdo podobný problém?

Tanto Tvuj "objev" už se na tomto foru nesčetněkrát zminoval. Děje se to i při kopírování z USB zařízení nebo i po síti do přehrávače a špatně zapisuje poslední kopírovaný soubor. Zkus trochu zapátrat :D
Derfel
 
Příspěvky: 45
Registrován: sob 13. srp 2011 12:48:36

Předchozí

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron