MS Harmony Pack v1.4

MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod atlan » pon 23. led 2012 19:36:31

No kedy bude 1.4 bude funkčnejsia ako 1.3 ?
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Novis » pon 23. led 2012 19:46:41

1.4 už je, teď to chce ještě hrdinu, co tuto verzi nejdřív vyzkouší 8-)
http://ms450.foroactivo.net/t764-nuevo- ... enero-2012
Novis
 
Příspěvky: 11
Registrován: ned 24. led 2010 18:38:50

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod atlan » pon 23. led 2012 21:34:35

dam vediet ked to zdochne....
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod atlan » úte 24. led 2012 9:50:45

nesklamalo cim vyssia verzia tym nizsia funkcnost.... zmazalo zoznam stabníc rozhodilo siet ...a kto vie c oeste
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod neboztik » úte 24. led 2012 12:07:12

Mě to už druhý den chodí zatím bez problémů.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 185
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod pmalasek » stř 25. led 2012 12:12:56

neboztik píše:Mě to už druhý den chodí zatím bez problémů.

Dej sem prosím ke stažení, nechce se mi tam registrovat. ;-)
pmalasek
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 08. úno 2011 8:27:05

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod neboztik » stř 25. led 2012 15:38:52

pmalasek píše:Dej sem prosím ke stažení, nechce se mi tam registrovat. ;-)

stahujte:
http://dl.dropbox.com/u/684543/varios/m ... an2012.zip
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 185
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Grifin » čtv 26. led 2012 23:03:23

Tak mám nainstalováno, ale nespustila se mi automaticky instalace souboru Custom-KV-v108-IV.
Otestuji.
LG MS400H (MS Harmony Pack v1.4), Seagate Pipeline HD.2, 1TB
Grifin
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 11. čer 2010 10:04:28

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod neboztik » pát 27. led 2012 7:20:03

Grifin píše:Tak mám nainstalováno, ale nespustila se mi automaticky instalace souboru Custom-KV-v108-IV.

To je divné.Pokud je fleška naformátovaná na FAT32, na ní dva soubory : Custom-KV-v108-IV.tar.gz a MS400_101119_0128.img ,tak by to mělo jít.Samo se to pak restartuje a doinstalovává se druhý soubor.Pak se podruhé restartuje a je hotovo.Trvá to trochu déle,tak to nechce uspěchat.Nechat to být,dokud nenaskočí nastavování a ladění.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 185
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Derfel » pát 27. led 2012 11:41:54

Stáhnul jsem z odkazu od neboštíka a taky se mě spustí jen ta první část. Když se mě to restartne a měla by se začít instalovat ta druhá, tak se vypne signál do tv, přehrávač běží, fleska asi 3 minuty bliká, pak přestane a dál už nic. Čekal jsem přes 10 minut. V návodu na instalaci píšou, že 5 minut je ok, ale 10 už error. Flesku jsem teda předtím extra neformátoval a měl jsem tam ještě jeden adresář, ale to by snad nemělo vadit. Ted jsem zkoušel stahovat přímo od zdroje(šlo to bez registrace) a ta verze je asi o 3 MB menší než odkaz od neboštíka. Doma vyzkouším a uvidím. Je tam psaný, ze je to nahrávaný asi před 18 hodinama, tak třeba nějaká trochu novější verze.
Derfel
 
Příspěvky: 45
Registrován: sob 13. srp 2011 12:48:36

Další

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron