MS Harmony Pack v1.4

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Derfel » ned 18. bře 2012 17:38:29

Taky mě to nabíhá na poslední tv program..jednou se mě ale stalo, že bez jakýhokoliv zásahu se mě to změnilo a začlo mě to nabíhat místo na TV na uvodní menu přehrávače a zpět se to vrátilo až po instalaci nový verze hp. Jinak zkus z toho přehrávače, kde ti to u verze píše N/A harmony pack uplně odinstalovat(návod tady je, jen musíš hledat) a nainstalovat znovu.
Derfel
 
Příspěvky: 45
Registrován: sob 13. srp 2011 12:48:36

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Keltek » ned 18. bře 2012 21:02:10

Jde o to, že se ti neinicializuje PipeManagement (nestartuje).
Příčin může být mnoho a jednou z nich je, že je poškozený. To byl důvod, proč docházelo v některých případech k boot-loop chybě.
Prakticky by stačilo nainstalovat pouze PipeManagement (PM) který je součástí flashe.
Až najdu nějaký čas, udělám instalační zip.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Problém - vyřešeno

Příspěvekod libora » stř 21. bře 2012 20:11:23

Instaluji HP na jeden cizí MS450H, na kterém dřív HP nebyl. Instalace HP proběhne, ale PM asi ne. Když dám do prohlížeče IP adresu LG tak mi to vyhodí, že se nedaří připojit. Když se zkusím připojit přes ftp, tak dostanu hlášku "11004 Požadovaný název je platný, ale nebyla nalezena žádná data požadovaného typu."

EDIT: VYŘEŠENO - nainstaloval jsem PM 1.07 a pak ručně (jak je tady ve vláknu popsáno) PM 1.08
libora
 
Příspěvky: 25
Registrován: sob 19. úno 2011 14:07:11

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Grifin » stř 28. bře 2012 17:10:58

Zdravím,
dneska mi po spuštění vyběhla hláška na aktualizaci fw, odkliknul jsem že ne a v tom okamžiku se mi začal chovat jako kdyby neměl zapnutý Pipemanagement. Po startu přístroje nenabíhá Tv ale zůstane viset v menu, na začátku nahrávání se info hláška s odpočtem nezruší a program se nevrátí na kanál který byl předtím sledován.

Musím přeinstalovat celý fw, nebo je někde nožné opravit nebo jen znovu nainstalovat PipeManegement?

Díky.
LG MS400H (MS Harmony Pack v1.4), Seagate Pipeline HD.2, 1TB
Grifin
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 11. čer 2010 10:04:28

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Keltek » stř 28. bře 2012 19:25:14

Mno, to je zajímavá chyba... Nejspíš by opravdu mělo stačit "jenom" nainstalovat PipeManagement.
Každopádně se podívej do adresáře /usr/local/etc/PipeManagement co v něm máš.
Při spouštění se pak kontroluje MD5 sum PipeManagementu (pomocí PipeManagement.md5 souboru) a je možný, že tento soubor neexistuje a tím pádem se nenastartuje.
Koukni do toho adresáře a dej vědět, co v něm máš...
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Grifin » pát 30. bře 2012 5:43:09

Tak , konečně jsem se k tomu dostal, ale bohužel soubory jsou všechny.
Hodil jsem to do screenshotu, na pozadí je rozhraní s chybou kterou mi hází PHPko, podle mě se nemůže dostat k zapsání do souboru s .ini. Chybu to hodí když odešlu submit.
Díky za zájem o opravu, zřejmě je porušeno něco uvnitř a je potřeba to přeinstalovat. Pokud ny šlo jen Pipemamagement bylo by to lepší.

Obrázek
LG MS400H (MS Harmony Pack v1.4), Seagate Pipeline HD.2, 1TB
Grifin
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 11. čer 2010 10:04:28

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Keltek » pát 30. bře 2012 7:34:20

Ta chyba PHP při submitu znamená, že PipeManagement nebyl nalezený jako běžící proces.
Prosím tě můžeš se přihlásit jako root a spustit následující příkaz jehož výstup sem poslat?
Kód: Vybrat vše
/usr/bin/md5sum -c /usr/local/etc/PipeManagement/PipeManagement.md5

Provede kontrolu PipeManagementu jestli je správný.
Podle toho ti napíšu, co udělat aby se to zase opravilo...
Koukám, že se do LG dostaneš, takže by ještě šlo udělat to, že ty 3 soubory si zkopíruješ k sobě, zazipuješ a pošleš mi je :)
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod neboztik » pát 30. bře 2012 7:48:46

Grifin píše:Zdravím,dneska mi po spuštění vyběhla hláška na aktualizaci fw, odkliknul jsem že ne a v tom okamžiku s.........

Konstatuji,že u mě se to stalo také přesně tak.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 185
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Grifin » pát 30. bře 2012 13:32:21

OK,
mam se k LG prihlasit asi Telnetem co? :-) to uz jsem taky dlouho nedelal, musim nekde najit heslo, pak dam vedet
soubory poslu,
pokud bych chtel soubory nahradit jinymi tak si je musim vytahnout z toho img souboru?
LG MS400H (MS Harmony Pack v1.4), Seagate Pipeline HD.2, 1TB
Grifin
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 11. čer 2010 10:04:28

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Keltek » pát 30. bře 2012 13:41:18

Neboj, to bych ti poslal, jak a čím to nahradit.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron