MS Harmony Pack v1.4

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Grifin » pát 30. bře 2012 17:23:56

Keltek píše:Neboj, to bych ti poslal, jak a čím to nahradit.


Tady je výsledek, něco je špatně?
Kam ti mám vlastně poslat ten .zip ? připojuji, stáhni si ho http://data.grifin.net/PipeManagement.zip
Obrázek
LG MS400H (MS Harmony Pack v1.4), Seagate Pipeline HD.2, 1TB
Grifin
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 11. čer 2010 10:04:28

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Grifin » pát 06. dub 2012 18:40:49

Tak jsem to flashnul komplet, a je to zas v pohode.
Tak ted spis jen jestli nejde nejak zrusit automaticke aktualizace.
LG MS400H (MS Harmony Pack v1.4), Seagate Pipeline HD.2, 1TB
Grifin
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 11. čer 2010 10:04:28

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Keltek » pát 06. dub 2012 19:50:02

Mno možnost je tu taková, zrušit tomu připojení k internetu ;) a to třeba tak, že nastavíš ručně IP adresu a nenastavíš default gateway.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod pentium » úte 10. dub 2012 17:39:50

Me se deje to stejne ... Jednou to bylo po zaplnen hdd na 0 mb ted me vypadly funkce i bez plneho hdd. Chci dodat ze pristroj nemam pripojen k siti ... Pokazde udelam zalohu a flash. Jak udelat pouze instalaci pipemanageru ?
pentium
 
Příspěvky: 55
Registrován: pát 17. zář 2010 18:42:55

Instalace PM v3.8 - samostatný balíček

Příspěvekod Keltek » úte 10. dub 2012 21:02:32

Vytvořil jsem instalační balíček pro PipeManagement poslední verze v3.8. Prosím zkuste provést instalaci a dejte vědět, jak to dopadlo.
Balíček ke stažení =-> Custom-KV-vC-PipeManagement-v3.8.tar.gz <-=

Postup instalace:
Prakticky stejná jako cokoliv jiného
- nakopírovat nerozbalený soubor na USB disk
- dejte si pozor, aby tam nebyl jiný soubor začínající Custom-KV-v*
- připojte USB k LG
- LG restartujte
- při startu se provede instalace PM a systém se opět restartuje
- při restartu ihned odeberte USB, jinak se to bude instalovat dokola a restartovat dokola :) (sem moc líný na to, abych to ošetřil ;) sorry)
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Grifin » stř 11. dub 2012 18:26:26

Ahoj tak na stejný způsob eliminace automatické aktualizace jsem přišel shodou okolností taky. Škoda protože touto možností jsem přišel o YouTube, zřejmě to budu muset zas povolit protože žena si zvykla pouštět filmy přes Youtube. Tak hned jak mě to zase aktualizace rozhodí tak vyzkouším tvůj install pack.

Ještě tu mám takovou drobnost zřejmě při přechodu z HP 1.3 na 1.4 došlo k nějaké chybě protože mi nefunguje DLNA server. i když vypnu nebo zapnu v PipeManagementu MiniDlna.
Projevuje se to tím že hned z hlavního menu při vstupu na ikonu DLNA se MS restartuje.

Prosím můžete to vyzkoušet zda to je opravdu systémovej problém nebo je chyba jen u mě.
Díky Kelteku za čas.

PS: ve verzi HP 1.3 me DLNA fungovalo. Používám Serviio server na PC.
LG MS400H (MS Harmony Pack v1.4), Seagate Pipeline HD.2, 1TB
Grifin
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 11. čer 2010 10:04:28

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Keltek » stř 11. dub 2012 19:35:38

Grifin píše:Ahoj tak na stejný způsob eliminace automatické aktualizace jsem přišel shodou okolností taky. Škoda protože touto možností jsem přišel o YouTube, zřejmě to budu muset zas povolit protože žena si zvykla pouštět filmy přes Youtube. Tak hned jak mě to zase aktualizace rozhodí tak vyzkouším tvůj install pack.

Ještě zkusim pořešit ten instalační skript tak, aby se to nerestartovalo dokola :) dám vědět, až uploadnu opravu.

Grifin píše:Ještě tu mám takovou drobnost zřejmě při přechodu z HP 1.3 na 1.4 došlo k nějaké chybě protože mi nefunguje DLNA server. i když vypnu nebo zapnu v PipeManagementu MiniDlna. Projevuje se to tím že hned z hlavního menu při vstupu na ikonu DLNA se MS restartuje.

Harmony nic s originálním DvdPlayer (hlavní aplikací) nedělá. Jedině snad právě PipeManagement. Hlásím u mě DLNA funkční.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: Instalace PM v3.8 - samostatný balíček

Příspěvekod neboztik » pát 13. dub 2012 7:33:45

Keltek píše:Vytvořil jsem instalační balíček pro PipeManagement poslední verze v3.8. Prosím zkuste provést instalaci a dejte vědět, jak to dopadlo.
Balíček ke stažení =-> Custom-KV-vC-PipeManagement-v3.8.tar.gz <-=

Informace,jak to dopadlo.
V březnu při zapnutí LG naskočila hláška o možnosti instalace nového FW - odklepl jsem,že nechci a LG naběhlo.......ale se změnami.
1.Nabíhá pouze do pozice HOME
2.Počet minut, které budou přičteny na konec nahrávání se vrátilo zpět na nulu.
Použil jsem tedy zde nabízený inst.balíček pro PM - fleška FAT32,na ní pouze tento soubor.Po restartu si LG flešky nevšímá,naběhne do pozice HOME.Po chvilce fleška párkrát blikne (LG si zřejmě načítá zařízení) a dál se už nic neděje.Takže balíček nezafungoval.
Jinak LG běží spolehlivě,bez problémů,až na ty dvě změny.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: MS Harmony Pack v1.4

Příspěvekod Slim » pát 13. dub 2012 10:40:51

Nevím jestli jsem dobře četl, ale nezmiňoval se tu Keltek o tom, že se chystá pohrabat v dvdplayeru? On ho už někdo rozlousknul, nebo jsem to jen blbě pochopil a nebo jsem dokonce blbě četl? :)
Slim
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 26. bře 2010 14:26:47

Re: Instalace PM v3.8 - samostatný balíček

Příspěvekod Picaslo » pát 13. dub 2012 18:48:12

neboztik píše:
Keltek píše:Vytvořil jsem instalační balíček pro PipeManagement poslední verze v3.8. Prosím zkuste provést instalaci a dejte vědět, jak to dopadlo.
Balíček ke stažení =-> Custom-KV-vC-PipeManagement-v3.8.tar.gz <-=

Informace,jak to dopadlo.
V březnu při zapnutí LG naskočila hláška o možnosti instalace nového FW - odklepl jsem,že nechci a LG naběhlo.......ale se změnami.
1.Nabíhá pouze do pozice HOME
2.Počet minut, které budou přičteny na konec nahrávání se vrátilo zpět na nulu.
Použil jsem tedy zde nabízený inst.balíček pro PM - fleška FAT32,na ní pouze tento soubor.Po restartu si LG flešky nevšímá,naběhne do pozice HOME.Po chvilce fleška párkrát blikne (LG si zřejmě načítá zařízení) a dál se už nic neděje.Takže balíček nezafungoval.
Jinak LG běží spolehlivě,bez problémů,až na ty dvě změny.


Měl jsem skoro měsíc MS450H v servisu, takže po obdržení opravené mašiny jsem se poprvé pustil k instalaci HP1.4 - Neúspěšně.
Firmware se aktualizoval, doplňkové funkce tlačítek na ovladači také fungují, ale je nefunkční přístup k LG-Menu, což je celkem podstatné.
Použil jsem tedy instalační balíček pro PipeManagement poslední verze v3.8 a také postupoval podle návodu a měl jsem stejný výsledek jako neboztik.
Pokud jsem ale vypnul MS ze sítě a vložil USB a zapnul zase do sítě, tak se instalace rozjela, ale opět proběhla neúspěšně.
Tak jsem na flešku dal HP1.3 a vše proběhlo naprosto OK. Takže návrat ke staré verzi.
Vím že je tu popisován “jednoduchý návod jak to nainstalovat přes FTP klienta“, ale to po člověku, kterému táhne na padesát nemůžete chtít.

jinak s HP1.3 jsem nikdy neměl problémy, tak ani nevím proč jsem se pouštěl do HP1.4.
Picaslo
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 21. pro 2011 20:15:04

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron