MS Harmony Pack v1.3

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Keltek » ned 17. dub 2011 9:55:23

Vypínání po nahrávání (respektive tedy nevypínání) je možnost, kterou Victor přidal do PipeManagementu už od první verze - lze nastavit v LGMenu na stránce PManager položka AfterRecordingPowerOFFManagement - když zapnuto, PVR se po nahrání nevypne, když vypnuto, PVR se po nahrávání vypne.
Pokud blbne plánování nahrávání, je potřeba nějak zjistit proč...
- přidával jsi nahrávání pomocí EPG z PVR nebo z LGMenu?
- po přidání bylo na displayi indikováno, že je naplánováno nahrávání (ikona hodinek)
- eventuálně po naprogramování zaslat databázi nahrávání (schedule_record.db)
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod repaz » ned 17. dub 2011 10:06:58

Keltek píše:Vypínání po nahrávání (respektive tedy nevypínání) je možnost, kterou Victor přidal do PipeManagementu už od první verze - lze nastavit v LGMenu na stránce PManager položka AfterRecordingPowerOFFManagement - když zapnuto, PVR se po nahrání nevypne, když vypnuto, PVR se po nahrávání vypne.
Pokud blbne plánování nahrávání, je potřeba nějak zjistit proč...
- přidával jsi nahrávání pomocí EPG z PVR nebo z LGMenu?
- po přidání bylo na displayi indikováno, že je naplánováno nahrávání (ikona hodinek)
- eventuálně po naprogramování zaslat databázi nahrávání (schedule_record.db)


AfterRecording jsem asi blbě pochopil - měl jsem za to, že ZAPNUTO je pro vypnutí po nahrávání....
Co se týče nahrávání - zkusím udělat pár zkušebních "záznamů" a sledovat to, pak se ozvu s detaily.
Ale to OFF při vypínání se mi zdá jako náhrada za restartovací smyčku v minulé verzi :-) Výhodou je, že už se nemusí přeflashovat, ale stačí reset :-)
Díky za rychlou reakci
repaz
 
Příspěvky: 6
Registrován: sob 22. led 2011 10:04:30

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod generalni » úte 19. dub 2011 5:55:53

Ahoj všem,
musím bohužel souhlasit s předchozím příspěvkem. Nahrávání si dělá opravdu co chce. Udělal jsem naprosto čistou instalaci na new HDD, nemám zapnuté vůbec žádné služby.
Při zadání nahrávání z EPG se začne sice nahrávat určený program ale řádově po 10min. se bez varování stopne. Po této akci nereaguje ani tlačítko REC na DO. Zkoušel jsem zatím jen z EPG a přímé nahrávání, ale musím bohužel potvrdit že tyto chyby se u mě projevují.
Bohužel z důvodu nespokojenosti rodiny se budu muset vrátit k poslednímu originálnímu FW. :cry:

A poslední chyba je, že po vypnutí LG zůstane ve stavu OFF a nevypne se, ale to se nestává pravidelně - pomůže jen restart a nebo zásuvka :-)
generalni
 
Příspěvky: 11
Registrován: úte 12. říj 2010 9:20:42

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod neboztik » úte 19. dub 2011 8:20:32

Bude v tom MS Harmony Pack v1.3 někde zakopaný pes.Začátkem minulého měsíce jsem ho instaloval a během dvou dnů byly stále problémy.Zamrzání,nedokončená nahrávání,vypínání do OFF atd.Pak mi nabídl MS při zapnutí nový firmware (20110222A) na stažení,tak jsem ho stáhl,nainstaloval a od té doby,už přes měsíc, nebyly vůbec žádné problémy.Kromě těch chyb v překladu. Dokonce zůstalo i původní nastavení i seřazené kanály.Musel jsem ale oželet vymoženosti HarmPacku.Škoda.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod generalni » úte 19. dub 2011 17:39:16

generalni píše:Ahoj všem,
musím bohužel souhlasit s předchozím příspěvkem. Nahrávání si dělá opravdu co chce. Udělal jsem naprosto čistou instalaci na new HDD, nemám zapnuté vůbec žádné služby.
Při zadání nahrávání z EPG se začne sice nahrávat určený program ale řádově po 10min. se bez varování stopne. Po této akci nereaguje ani tlačítko REC na DO. Zkoušel jsem zatím jen z EPG a přímé nahrávání, ale musím bohužel potvrdit že tyto chyby se u mě projevují.
Bohužel z důvodu nespokojenosti rodiny se budu muset vrátit k poslednímu originálnímu FW. :cry:

A poslední chyba je, že po vypnutí LG zůstane ve stavu OFF a nevypne se, ale to se nestává pravidelně - pomůže jen restart a nebo zásuvka :-)


Takže hotovo....flešnul jsem original FW, protože už to byla krize. Nefungoval ani DO jak má,.... je mi to líto, protože MS HP 1.3 je fakt palba.
uvidíme třeba se na to přijde.

ahoj Martin
generalni
 
Příspěvky: 11
Registrován: úte 12. říj 2010 9:20:42

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod sikula83 » úte 19. dub 2011 19:08:47

Jj, je to škoda. Už od začátku tohoto snažení stále marně čekám na nějakou stabilní verzi, abych to tam nahrál a pořádně to fungovalo. Bohužel, ta zatím není. Chtělo by to, aby to bylo hlavně funkční a pak až tam přidávat fičuriny.
sikula83
 
Příspěvky: 25
Registrován: úte 29. pro 2009 12:05:15

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod atlan » úte 19. dub 2011 21:06:30

Bolo by možne vytvorit mini pack v ktorom by bol možny len pristup zo siete na disk MS450 aby bolo možne pozerať filmy z disku MS450 v PC bez ich stahovania ? a nič ine dakujem
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod pol » čtv 05. kvě 2011 15:20:35

Souhlas, Harmony pack je moc fajn, ale bohuzel nestabilni, tak si rikam jestli toho v nem neni moc.., me by treba stacilo editace poradi programu a prodlouzeni nahravani o xx minut. To mi v poslednim oficialnim FW porad chybi.. v kazdem pripade alespon diky za snahu nejak to resit, a za toto forum.
pol
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 05. kvě 2011 5:11:00

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod pentium » sob 07. kvě 2011 19:14:06

Mam stejny dojem. Z tovarniho nastaveni jsem nahral prvni verzi Keltek sw nastavil si programy a prčesah EPG ovsem mel jsem problem s restarty a hlavne co je horsi OFF stavem. Pak jsem nahral druhy oficialni FW od te doby nefunguje WEB rozhrani ,ale zustaly serazene programy a EPG presah nahravanych programu. Jediny problem je ze se pristroj sam cca po 4ci5 hodinach vypne (jako kdyz zmacknete vypinac) vypada to na nejaky cron ci jinou ulohu ,ale nikde jsem nic nenasel.
pentium
 
Příspěvky: 55
Registrován: pát 17. zář 2010 18:42:55

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod loter.kaloun » ned 08. kvě 2011 19:39:30

No mám stejný "OFF" -problém, mám MM stanici jen krátce a na fóru jsem ještě nově a snažím se hledat nějaký řešení, ale nějak nevím. Mam poslední Harmony pack a jediný co mi vadí, že to musím vyndat ze zásuvky což přístroji asi nedělá moc dobře!, jinak je vše úžasný. Tak kdyby někdo věděl, tak dík za postrčení...
loter.kaloun
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 08. kvě 2011 19:33:03

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron