MS Harmony Pack v1.3

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Slim » pon 30. kvě 2011 14:00:21

Tak jsem udělal tu chybu, že jsem nainstaloval HP 1.3, aniž bych si přečetl příspěvky a stalo se mi přesně to, co už tady popisovalo mnoho kolegů přede mnou.
Zadám přes EPG nahrávání animáčku pro děti, nastavím každodenní nahrávání, ikona hodinek na displeji svítí, přes webové rozhraní je to taky vidět, ale nahrálo se mi to jen jednou a od té doby nic.
V seznamu programů pro nahrávání to je, ale nenahrává se to.
Je v opravě nahrávání nějaký posun? Zatím jsem si nahrál upravenou první verzi firmware od Kelteka s opraveným překladem a tam funguje vše jak má, jen vymoženosti typu webové rozhraní holt musím oželet, než se tohle opraví.
Slim
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 26. bře 2010 14:26:47

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Slim » čtv 02. čer 2011 22:06:08

Těšil jsem se na Harmony Pack a když jsem se konečně dostal k jeho instalaci, tak s ním mám jen problémy, nejdřív přestalo jít nahrávání plánovaných programů a
teď si přehrávaný pořad dokonce nepamatuje, kde jsem ho přestal sledovat a pokračuje zase od začátku. Škoda, mohla to být bomba, ale stále věřím, že to kluci doladí...
Slim
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 26. bře 2010 14:26:47

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Slim » pát 30. zář 2011 14:37:44

Pokračuje ještě nějaký vývoj Harmony Packu, nebo už je konec? :)
Slim
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 26. bře 2010 14:26:47

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Keltek » pát 30. zář 2011 19:55:39

Kdepak, pokračujeme :) jen se to trochu zpomalilo. Se mi mezitím narodila holka a přeci jenom se trochu změnily priority ;)
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod landys » sob 01. říj 2011 7:13:38

Keltek píše:...mezitím narodila holka a přeci jenom se trochu změnily priority ;)

Jsme na tom stejně, takže gratuluji a i já fórum sleduju a těším se na další vylepšeníčka :-)
landys
 
Příspěvky: 10
Registrován: ned 14. úno 2010 21:15:12

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Slim » pon 03. říj 2011 19:41:55

Keltek píše:Kdepak, pokračujeme :) jen se to trochu zpomalilo. Se mi mezitím narodila holka a přeci jenom se trochu změnily priority ;)

No to gratuluju a chápu. Sám mám ty holky doma dvě, takže vím o co go...:)))
Slim
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 26. bře 2010 14:26:47

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Commander » úte 04. říj 2011 21:58:41

Keltek píše:Kdepak, pokračujeme :) jen se to trochu zpomalilo. Se mi mezitím narodila holka a přeci jenom se trochu změnily priority ;)


Je to sice OP, ale pogratulovat se musí. ;) Gratuluju.
Commander
 
Příspěvky: 47
Registrován: sob 02. led 2010 10:36:37

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Pandik1 » ned 27. lis 2011 18:00:21

Můžete mi někdo prosím poradit, jak se dostanu do Monu LG. Vše mám nainstalované. Mám MS400. LG je připojeno přes WIFI. Když zadám do internetového prohlížeče IP LG tak mi to nic nenajde. Díky za rady
Pandik1
 
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 28. led 2010 22:29:20

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Keltek » ned 27. lis 2011 20:14:27

Faktorů, které to ovlivňují je nespočetně - od špatně nastavené sítě, nenanistalované Harmony, špatné routování, a spousta dalších. Prostě těžko říct, takhle z hlavy...
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod gigabajt » úte 06. pro 2011 8:45:02

Zdravím všechny .Mám jen dotaz ,či prosbičku . Bylo by možné nebo přesněji je možné nejakým způsobem implementovat do Harmony i internetová rádia ?? (např. shoutcast.com,radiosure.com)
gigabajt
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 06. pro 2011 8:21:44

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron