Modifikace firmware

Re: Modifikace firmware

Příspěvekod netrat » úte 31. srp 2010 17:46:59

Ahoj, jeste me napadlo. Neslo by pridat stranku, kde budou zobrazeny linky na nahrane porady? Aby si uzivatel klikl na nahrany porad a spustil se mu strem dane nahravky. Byl by to velký problém? Uzivatel by mohl prehravat nahrané porady primo z LG v pocitaci
netrat
 
Příspěvky: 12
Registrován: pát 16. črc 2010 21:40:34

Re: Modifikace firmware

Příspěvekod Keltek » stř 01. zář 2010 10:04:29

netrat píše:Ahoj, jeste me napadlo. Neslo by pridat stranku, kde budou zobrazeny linky na nahrane porady? Aby si uzivatel klikl na nahrany porad a spustil se mu strem dane nahravky. Byl by to velký problém? Uzivatel by mohl prehravat nahrané porady primo z LG v pocitaci

Něco podobného tam je.
1) je tam historie nahrávaných pořadů - tj. to co je v databázi schedule_history.db a pokud se na disku najde soubor, který v tu danou chvíli vznikl, je na něj link přes HTTP i FTP
2) je tam seznam všech souborů v adresáři REC s možností přejmenování a opět stáhnutí pomocí HTTP nebo FTP

Pokud bych měl implementovat i streamování, nejsem si jist, zda by to mašinka utáhla. Můžu to vést v todo listu jako enhancement.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: Modifikace firmware

Příspěvekod krasty » stř 13. říj 2010 20:04:39

Zdravim, dal by se ten firmware pouzit i na LG HR500?
krasty
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř 13. říj 2010 20:00:17

Re: Modifikace firmware

Příspěvekod Keltek » sob 16. říj 2010 22:01:24

Na HR 500 určitě ne. Jedná se o zcela jiné zařízení. I když toho bude mít spoustu společného, muselo by se prakticky začít od začátku.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: Modifikace firmware

Příspěvekod tomas128 » sob 16. říj 2010 22:07:40

Chcem sa spýtať, po upgrade na nový firmware mi nefunguje správne SMB. Funguje iba druhý disk hdd2nd (mám MS450H) originálny (250GB) je nedostupný. Skúšal som rôzne prestavenia SMB a zmeny ciest, nakoľko po kliknutí na ikonu tvrdí, že je zle zadaná cesta. Ešte doplním, že pri prístupe cez FTP sa na ten disk korektne dostanem a sú na ňom všetky súbory, korektne ho vidím aj cez menu prehrávača. Cez telnet taktiež výpisom "ls" vidím všetky súbory na /tmp/hdd/volumes/HDD1/ - vyzerá, že problém bude niekde inde, nie v ceste.


Prikladám konfiguráciu SMB

#======================= Global Settings =====================================
[global]
workgroup = HOME
netbios name = LG400
server string = Multimedia station
domain master = no
preferred master = no
dns proxy = no
name resolve order = lmhosts wins host bcast
max log size = 50
security = share
;security = user
encrypt passwords = yes
smb passwd file = /tmp/hdd/root/custom/etc/smbpasswd
private dir = /tmp/hdd/root/custom/etc
interfaces = eth0 wlan0
socket options = IPTOS_LOWDELAY TCP_NODELAY SO_RCVBUF=8192 SO_SNDBUF=8192
client lanman auth = yes
log level = 0
syslog only = yes
printcap name = /tmp/hdd/root/custom/etc/printcap
load printers = no

#============================ Share Definitions ==============================
idmap uid = 16777216-33554431
idmap gid = 16777216-33554431
template shell = /bin/false

[hdd]
path = /tmp/hdd/volumes/HDD1/
comment = File storage
public = yes
writable = yes
browsable = yes
printable = no

[hdd2nd]
path = /tmp/usbmounts/sdb1
comment = Second disk
public = yes
writable = yes
browsable = yes
printable = no

[timeshift]
path = /tmp/hdd/livepause
comment = Timeshift storage
public = yes
writable = yes
browsable = yes
printable = no

[HDD interni]
path=/usr/local/etc/hdd/volumes/HDD1
comment=HDD directory
public=yes
writeable=yes

[HDD externi]
path=/var/usbmounts/sdb1
comment=HDD directory
public=yes
writeable=yes

[ROOT]
path=/usr/local/etc/hdd/root
comment=Working directory
public=yes
writeable=yes

[TIMESHIFT]
path=/usr/local/etc/hdd/livepause
comment=Timeshift directory
public=yes
writeable=yes

[WWW]
path=/tmp/www
comment=Timeshift directory
public=yes
writeable=yes


;[root]
;path = /tmp/hdd/root
;comment = Home of root and custom package
;public = yes
;writable = yes
;browsable = yes
;printable = no

;[pipemanagement]
;path = /usr/local/etc/PipeManagement
;comment = PipeManagement root
;public = yes
;writable = yes
;browsable = yes
;printable = no
tomas128
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 16. říj 2010 19:45:56

Re: Modifikace firmware

Příspěvekod machj » pát 22. říj 2010 15:03:51

Keltek píše:
netrat píše:Ahoj, jeste me napadlo. Neslo by pridat stranku, kde budou zobrazeny linky na nahrane porady? Aby si uzivatel klikl na nahrany porad a spustil se mu strem dane nahravky. Byl by to velký problém? Uzivatel by mohl prehravat nahrané porady primo z LG v pocitaci

Něco podobného tam je.
1) je tam historie nahrávaných pořadů - tj. to co je v databázi schedule_history.db a pokud se na disku najde soubor, který v tu danou chvíli vznikl, je na něj link přes HTTP i FTP
2) je tam seznam všech souborů v adresáři REC s možností přejmenování a opět stáhnutí pomocí HTTP nebo FTP

Pokud bych měl implementovat i streamování, nejsem si jist, zda by to mašinka utáhla. Můžu to vést v todo listu jako enhancement.


Zkoušel jsem se dívat na pořady přes VLC online, jde to přes domácí WIFI celkem v pohodě bez zadrhávání, jen je to trošičku pracné (zkopírovat link, ve VLC otevřít jako síť). VLC by měl mít nějaký plugin, player, nešel by využít?
machj
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 28. dub 2010 12:25:01

Re: Modifikace firmware

Příspěvekod atlan » sob 23. říj 2010 6:38:41

Kde by som moho stiahnut modifikovanyfirm. res este stale nefunguje wifi ?
Ako je to EPG... lebo na origo sa nejako nenahraju konce filmov, a po uprave schedulerecode...zasa mastava konflik ak chcem dat nahra dva po sebe iduce progrmy....Dakujem
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: Modifikace firmware

Příspěvekod Raven » sob 23. říj 2010 14:14:23

Proc konflikt? Nahrajes to jako jeden delsi. Je v tom problem??
S pozdravem Raven

atlan píše:Kde by som moho stiahnut modifikovanyfirm. res este stale nefunguje wifi ?
Ako je to EPG... lebo na origo sa nejako nenahraju konce filmov, a po uprave schedulerecode...zasa mastava konflik ak chcem dat nahra dva po sebe iduce progrmy....Dakujem
Raven
 
Příspěvky: 19
Registrován: stř 22. zář 2010 18:34:55

Re: Modifikace firmware

Příspěvekod atlan » sob 23. říj 2010 21:16:29

ani nie ked chcem vyuzivat EPG..... oznacim prvy film, ale uz zacne pisat konflikt ked chcem aj druhy oznacit na zaznam.. potom musim ist do casovaca nahravania a stiahnut prvy film o 10min ...naspet do epg a oznacit druhy film co je dot otravne....
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: Modifikace firmware

Příspěvekod Raven » sob 23. říj 2010 23:01:18

Staci jit do casovace a protahnout ten prvni porad pres druhy a do EPG uz znovu nemusis -:)

S pozdravem Raven

atlan píše:ani nie ked chcem vyuzivat EPG..... oznacim prvy film, ale uz zacne pisat konflikt ked chcem aj druhy oznacit na zaznam.. potom musim ist do casovaca nahravania a stiahnut prvy film o 10min ...naspet do epg a oznacit druhy film co je dot otravne....
Raven
 
Příspěvky: 19
Registrován: stř 22. zář 2010 18:34:55

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron