PipeManagement/LG Menu v1.0

Re: PipeManagement/LG Menu v1.0

Příspěvekod pentium » pát 24. zář 2010 20:43:53

Mam dojem ze to umi program 365dni z http://www.tvprogram.cz a ten je dobre aktualizovanej. Nevim jestli to neni jen u placene verze.
Jinak ty info by melo jit nejak vythnout primo z pristroje dreambox to taha take s EPG jen se prepne program a pak se to nacte.. Nevim kam to LG uklada ,ale melo by se to dat nekde zjistit.

Keltek - umite zasahnout i do LG menu jako OSD na TV ?
pentium
 
Příspěvky: 55
Registrován: pát 17. zář 2010 18:42:55

Re: PipeManagement/LG Menu v1.0

Příspěvekod Keltek » pát 24. zář 2010 22:11:04

pentium píše:Keltek - umite zasahnout i do LG menu jako OSD na TV ?

Bohužel ne... doufám, že zatím... :)
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: PipeManagement/LG Menu v1.0

Příspěvekod Slim » čtv 30. zář 2010 8:19:10

Co česká dokumentace, už bude? :D
Slim
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 26. bře 2010 14:26:47

Re: PipeManagement/LG Menu v1.0

Příspěvekod Keltek » pát 01. říj 2010 19:51:34

No jo, máš pravdu... když ono to je děsně pracné :) a totálně nezáživné... :P kdyby to tak někdo přeložil za mě, byl bych rád... :ugeek:
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: PipeManagement/LG Menu v1.0

Příspěvekod Keltek » ned 03. říj 2010 21:09:28

Tak tady to máte...
PM_LGM_UserGuide_CZ.pdf
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: PipeManagement/LG Menu v1.0

Příspěvekod neboztik » ned 03. říj 2010 21:52:22

Díky
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: PipeManagement/LG Menu v1.0

Příspěvekod Slim » stř 06. říj 2010 11:19:10

Taky díky moc!
Slim
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 26. bře 2010 14:26:47

Re: PipeManagement/LG Menu v1.0

Příspěvekod Raxxx007 » pon 18. říj 2010 12:07:02

machj píše:Klíčem je XMLTV http://wiki.xmltv.org/, což je více méně standard pro popis TV programů. Je potřeba najít stabilní poskytovatele programů v tomto formátu a vhodně udělat patřičnou konfiguraci a stránku ... - což je ještě na dlouho, ale dá se:-) . Zahraniční poskytovatelé jsou, u českých první vlašťovky (např. web ČT, ale s proprietárním formátem a striktními podmínkami - http://www.ceskatelevize.cz/xml). Začal jsem vyjednávat s českými poskytovateli ;-)

H.

Můžu se zeptat, koho jsi oslovil? Myslím, že bych dokázal aktuální data získávat.
Raxxx007
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 18. říj 2010 11:47:31

Re: PipeManagement/LG Menu v1.0

Příspěvekod machj » pát 22. říj 2010 15:01:23

Raxxx007 píše:Můžu se zeptat, koho jsi oslovil? Myslím, že bych dokázal aktuální data získávat.


Ze SMS365 se mi neozvali, z České televize mail napsali viz níže (IMHO nepoužitelné podmínky, fakt to chce, aby programy byly v XMLTV - i pro zahraničí, ale tam už to je běžné). Pokud bys byl ochoten vystavit programy v XMLTV, začnu zase na parseru pracovat (něco u jsem načal, IMHO použitelné).

odpověď redaktoa z ČT píše:Dobrý den,
struktura našeho konkrétního souboru XML je popsána na stránce: http://www.ceskatelevize.cz/xml/tv-program/, není tedy problém napsat si vlastní parser tohoto XML dokumentu, aniž by náš export vyhovoval standardu XMLTV.

Pokud jde o licenční problematiku, přišli jsme na dvě možná řešení vašeho problému:

1)
- TV program budete nejvýše 1x za minutu stahovat na svůj web a šifrovat, aby nebyl volně přístupný.
- Uživatelé rekordéru budou tuto verzi programu stahovat z vašeho webu a dešifrování proběhne přímo v zařízení, přičemž klíč nebude k dispozici ve zdrojovém kódu programu, tzn. že program bude mít uzavřený zdrojový kód.

2)
- TV program budete stahovat na svůj web, kde jej již nebudete prezentovat ve (strojově zpracovatelném) formátu XML, ale přesně v takové podobě, v jaké jej bude zobrazovat zmíněný rekordér. Nevím, jak je řešeno plánování nahrávání pořadů (např. zda se jedná o pseudoprotokol typu skype://), ale myslím, že toto řešení by mohlo být vhodnější.

Pokud jsou pro vás obě uvedená řešení nepřijatelná, pak vám bohužel nemohu pomoci.


Možná se s novou divizí pro nová média v ČT jejich postoj nyní změní, ale nějak se mi tomu nechce věřit :?
machj
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 28. dub 2010 12:25:01

Předchozí

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron