PM/LG Menu v103

Re: PM/LG Menu v103

Příspěvekod Fénix » pát 22. říj 2010 6:35:53

Keltek píše:No tak kucí, já to nedělám kvůli penězům. :D Stejně by bylo spravedlivé podělit se s Victorem. PipeManagement je také kus excelentního softu.


Tak to snim dohodni urcite jste alespon v prilezitostnem v kontaktu. Verim tomu ze by te Donate k nicemu nezavazovalo vudci pedplatitelum. Proste kdo by mel chut by Ti poslal nejakou korunu. Osobne funguju na vice projektechtech a na nekterych tento system funguje. Jak tu uz nekdo psal bez tvoji prace a ochoty bychom meli doma jen obycejnou krabici. Ne kazdej je schopen i s pomoci googliho prekladu prelouskat cizojazicna fora a tak komunikace v rodne reci je rozhodne neco co stoji za podporu.

Keltek píše:Soubor smb.conf se nachází v /tmp/hdd/root/custom/etc/ - určitě se v některé v budoucích verzi FW objeví konfigurace Samby přes web.


Dekuju je to tam. Ohledne editace je pravda ze kdyz dokazes prepisovat kanaly tak je to take editace souboru ( ostatne v Linuxu je vse text soubor ;) ) takze by to melo jit na stejnem principu. Ja si jej zedituju a upravim to neni problem kvuli me to delat nemusis.

Daleko vic nez smb by me zajimalo jestli se do tohodle zarizeni da nacpat vlc a to klidne i jen ve forme cvlc ( to same ale spoustene z prikazove radky bez graficke nastavby) protoze pak by se dalo velmi dobre nahravat z internetu spousta veci a v kombinaci s crontab je to super nastroj pro nahrani kde ceho. Pokud by se Ti tohle povedlo tak by se z LG masinky stal prehravac i internetovzch radii a datovych proudu coz by jiste ocenila spousta dalsich majitelu.
Fénix
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 21. říj 2010 18:30:09

Re: PM/LG Menu v103

Příspěvekod generalni » pát 22. říj 2010 14:37:25

Keltek píše:Šlo by to nějak rozepsat? Páč nevím, co to je hlavní oddíl :)

Zjistil jsem, že ve stávajícím BusyBoxu trochu hapruje e2fstools (nejdou zkompilovat) tudíž je tam nefunkční mke2fs. To jsem nyní opravil (nový firmware) tj. ten, kdo by chtěl pomoct = (smazat všechny oddíly na disku, flashnout nový fw, dát formát a pak se podívat, v jakém stavu ten disk je) tak to může zkusit ( http://www.fozona.cz/LG/tmp/MS400_10041 ... 104-II.zip )
ALE POZOR!! je to jenom pro testovací účely!


Ahoj...

tak jsem to zkusil tak jak jsi říkal, ale stále se to chová stejně.... formát, reboot, formát, reboot...atd dokola....
Ha HDD je vytvořrná struktura tak jak jsi popisoval v předchozím příspěvku, ale LG HDD nevidí..a formátování trvá poměrně krátkou dobu.

Po flešnutí original firmware od LG se HDD normálně naformátuje a vše maká jak má.
generalni
 
Příspěvky: 11
Registrován: úte 12. říj 2010 9:20:42

Re: PM/LG Menu v103

Příspěvekod Keltek » ned 24. říj 2010 20:37:02

Už vyřešeno :) :mrgreen: teď už nic nebrání vydání v104... tedy brání... vzít někde čas vyrobit distribuční a aktualizační balíčky. Bohužel díky této opravě bude potřeba flashnout znovu fw, ale díky zálohování v LGM to je už brnkačka...
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: PM/LG Menu v103

Příspěvekod Frantacech » pon 25. říj 2010 8:48:27

Ahoj,
takova blbost. Nevis jestli to podporuje Wake on Lan?

Docela me mrzi ze nemuzu dalkove zadat do planovace nahravani poradu.
Kdyz je LG vyple, bohuzel nijak nekomunikuje.
Frantacech
 
Příspěvky: 31
Registrován: sob 10. dub 2010 21:29:02

Re: PM/LG Menu v103

Příspěvekod havlas77 » pon 25. říj 2010 11:03:34

Dobrý den, je možný přístup na HDD v LG přes webové rozhraní, nebo k tomu ještě něco pořebuji?
Jinak je to super vychytávka!!! Díky.
havlas77
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 25. říj 2010 11:00:29

Re: PM/LG Menu v103

Příspěvekod Ali4e » pon 25. říj 2010 17:43:49

Ako sa dá korektne odinštalovať, alebo čo všetko je potrebné zmazať, aby som sa vrátil k pôvodnému nastaveniu prístroja - bez PM/LG Menu v103?
Mám veľké problémy s predčasným ukončovaním nahrávok, tuhnutím rekordéra a pod. Chcem otestovať, či sa bude správať "normálne", keď bude v základnom nastavení.
Ali4e
 
Příspěvky: 9
Registrován: úte 02. bře 2010 17:16:56

Re: PM/LG Menu v103

Příspěvekod Keltek » pon 25. říj 2010 19:23:17

Ahoj,
takova blbost. Nevis jestli to podporuje Wake on Lan?

Bohužel, nezkoušel jsem. Teď to ani nemohu zkusit, mám PVR trochu rozvrtané testováním nové verze :)

Dobrý den, je možný přístup na HDD v LG přes webové rozhraní, nebo k tomu ještě něco pořebuji?

Mám v TODO listu přidat do LGM file-manager, ale když jsem zkoušel některé managery, žádný mě nijak moc neuchvátil, a když už uchvátil, tak velmi pomalý :(

Ako sa dá korektne odinštalovať, alebo čo všetko je potrebné zmazať, aby som sa vrátil k pôvodnému nastaveniu prístroja - bez PM/LG Menu v103?

Stačí flashnout původní FW a provést formát disku (v tomto pořadí).
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: PM/LG Menu v103

Příspěvekod Ali4e » stř 27. říj 2010 19:38:22

Zatial som iba preflashol firmware a dva dni mam korektne ukoncene nahravky a bez tuhnutia. Len to nezakriknut.....
No neviem, ten firmware a PMLG Menu na moje LG nejako nesadol. Ale je to velka skoda, lebo je to super vymakane. Vsetka cest autorovi.
Ali4e
 
Příspěvky: 9
Registrován: úte 02. bře 2010 17:16:56

Předchozí

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron