Kopírování na inter. a exter.disk z PC

Kopírování na inter. a exter.disk z PC

Příspěvekod neboztik » úte 12. říj 2010 16:42:34

V PC se mi zobrazují v TotalCommanderu externí a interní disk z LG.Mohu z nich kopírovat soubory do PC ale nejdou mi kopírovat soubory z PC na ně.Jde to nějak zprovoznit? Díky za radu.
Mám MS450H a nainstalovaný PM 103.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: Kopírování na inter. a exter.disk z PC

Příspěvekod Keltek » úte 12. říj 2010 18:48:17

Už se to tu řešilo a je na to enhancement na SourceForge i s vysvětlením, proč se mi to nechce dělat.
Jde o to, že pokud povolím zápis, a ty tam něco zapíšeš. Pak PVR vypneš, tak je v nejlepším případě přijdeš o to, co jsi se pokusil zapsat. V horším případě přijdeš o něco víc.
A teď babo raď...
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: Kopírování na inter. a exter.disk z PC

Příspěvekod neboztik » úte 12. říj 2010 19:24:55

Dobře,tak to oželím.Dík
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: Kopírování na inter. a exter.disk z PC

Příspěvekod Keltek » úte 12. říj 2010 19:34:30

Šlo by to řešit další službou (service), pomocí které by se mountoval disk do RW, ale pak by bylo NUTNÉ opět remountovat do RO. Prakticky by to bylo:
Kód: Vybrat vše
start = nedělá nic
stop = nedělá nic
enable = remount rw
disable = remount ro

Když ale zapomeneš dát "remount ro" tak pak absolutně neručím za zničená data.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: Kopírování na inter. a exter.disk z PC

Příspěvekod neboztik » úte 12. říj 2010 20:33:04

Běžně v PC přejmenovávám na int.disku nahrávky(ještě jsem o žádnou nepřišel),aby se v tom zbytek rodiny orientoval.Když se spustí nahrávání dřív,než začne pořad,tak je název úplně jiný.Tak jim to přejmenuju.Jde to i z toho disku stahnout do PC a sestříhat.Ale už to tam nejde z PC nahrát zpátky.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: Kopírování na inter. a exter.disk z PC

Příspěvekod Keltek » úte 12. říj 2010 20:35:38

Ale interní disk je připojený stále jako RW. Měl jsem za to, že se bavíme o externím disku...
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: Kopírování na inter. a exter.disk z PC

Příspěvekod neboztik » úte 12. říj 2010 20:48:01

Myslím interní disk. Externí mě nijak nevadí,mám v PC ICY BOX,tak je to otázka pár vteřin.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: Kopírování na inter. a exter.disk z PC

Příspěvekod Keltek » úte 12. říj 2010 22:05:47

Že máš nastaveno v Setupu jako cílové médium "HDD+"?
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: Kopírování na inter. a exter.disk z PC

Příspěvekod neboztik » stř 13. říj 2010 8:52:33

V nastavení mám cílové medium HDD.
Zkoušel jsem to zkopírovat z PC do inter.disku přes ftp a to funguje.V přístroji ho v položce REC vidím a jde bezproblémově spustit.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: Kopírování na inter. a exter.disk z PC

Příspěvekod Keltek » stř 13. říj 2010 9:51:23

Takže pomocí ftp to jde, ale přes sambu ne...
Mno to může být dotuněný smb.conf a nebo nějaká špatná práva na mountpointu.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Další

Zpět na Dotazy a problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník

cron