Ladenie TV staníc na MS450H

Ladenie TV staníc na MS450H

Příspěvekod DanoLa » sob 12. úno 2011 18:50:48

Ahojte.
Dnes som spustil nový MS450H a naladil 58 staníc. Region Europa a jazyk slovenčina.
Tv 42PJ650 ale naladí 68 staníc.
Oba sú napojené na jeden kábel káblového rozvodu, takže zdroj je rovnaký.
Tuší prosím niekto, kde môže byť problém?

Ďakujem
DanoLa
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 12. úno 2011 18:44:00

Re: Ladenie TV staníc na MS450H

Příspěvekod dudo321 » pon 14. úno 2011 13:37:08

napis ktore ti nenasiel
dudo321
 
Příspěvky: 49
Registrován: úte 19. led 2010 8:25:06

Re: Ladenie TV staníc na MS450H

Příspěvekod DanoLa » úte 15. úno 2011 14:07:02

Nekontroloval som presne ktoré, ale išlo mi hlavne o Eurosport. Je v analogu aj v digitale, ale v digitale mi ho naladí len TV.
Je to káblovka SWAN D.n.ves - Ba. V klasickom koaxiale je analog aj digital.
Nechápem to.
DanoLa
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 12. úno 2011 18:44:00

Re: Ladenie TV staníc na MS450H

Příspěvekod dudo321 » stř 16. úno 2011 12:31:59

Sa cudujem ze vobec nieco naladis. SWAN pise ze ponuka "analogovu" televiziu - ms450h nema analogovy tuner. ak nieco naladis tak musi SWAN sirit signal v systeme dvb-t.

dalej nechapem tvojich 58 stanic. v baliku analog viac zabavy ponuka SWAN 43 stanic...

Na prijem "digitalnej" televizie cez kabel potrebujes dvb-c tuner (ktory ms450h nema) a jednu "smart kartu" na kazdy tuner na dekodovanie signalu. Kedze hovoris ze "digitalny" signal naladis na TV (prepoklad ze TV ma DVB-C tuner), tak asi nevyuzivas ich "set-top-box" a "smart kartu" mas strcenu v TV.
dudo321
 
Příspěvky: 49
Registrován: úte 19. led 2010 8:25:06

Re: Ladenie TV staníc na MS450H

Příspěvekod DanoLa » stř 16. úno 2011 18:31:41

No ono je to tu v Devínskej celé také vláštne. Platím balík analógu, ale máme - asi bonus - aj digitál - a myslím, že slušný. Signál je v starom
rozvode koaxialom. Nemám žiadne dodatočné karty v ničom. A okrem toho každú chvílu prehadzujú stanice a menia ich. Na stránke samozrejme ani zmienka.
Ale môže to byť tým čo píšeš - DVB-C. To je jediné logické vysvetlenie. Televízor ho totiž má.

A aby to nebolo také jednoduche, kamoš ťiež tu v Dnv na rovnakom kábli niektoré "chybajúce" stanice ručne naladil. Ked ale spustil automatické ladenie, tak tam zasa neboli. :? :? :?

Dík.
DanoLa
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 12. úno 2011 18:44:00

Re: Ladenie TV staníc na MS450H

Příspěvekod DanoLa » pát 18. úno 2011 18:36:40

News.
Tak už nechápem vôbec. Pri ručnom ladení sa naladili aj stanice, ktoré sa pri automatickom nenaladili :? :? :?
DanoLa
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 12. úno 2011 18:44:00

Re: Ladenie TV staníc na MS450H

Příspěvekod mimo2114 » pon 07. bře 2011 20:15:58

Ja mam tiež tento isty problem, jeden TV(panasonic)mi naladi 57 kanalov v DVB a druhy mi naladi 67 kanalov...kde je prosim chyba?
Asi pojdem reklamovat TV.
napište:
peterh@rmail.sk
mimo2114
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 07. bře 2011 20:12:18

Re: Ladenie TV staníc na MS450H

Příspěvekod horazl » čtv 21. bře 2013 10:03:14

Mám podobný problém jako tady byl popisován TV která je připojená na MS450H naladí 16 stanic ale MS450H jen 8.
Když jem však zapojil před centrum aktivní rozbočovač (http://shop.atoselektro.cz/ivo-ra030-ak ... d2578.html) tak se na MS450H naladilo všech 16 stanic.

Připojené to mám k TV rozvodu pomocí koaxu v panelovém domě.

Z toho důvodu se chci zeptat zda mohu použít volby Anténa 5V (str. 21 manuálu http://www.lg.com/cz/podpora-vyrobek/lg-MS450H#) ?
Chápu že se nejedná o vnitřní anténu :(

Chcete-li použít vnitřní anténu, použijte anténu se zesilovačem signálu stanoveným na 5V, 100mA a nastavte
"Anténa 5 V” na [Zap.] v nabídce nastavení. (viz strana 24)
Výstraha
Možnost [Anténa 5 V] musí být nastaven na [Vyp.], pokud je vnitřní anténa napájena hlavním přívodem. Pokud
nastavíte možnost [Anténa 5 V]
horazl
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte 30. lis 2010 21:21:35


Zpět na Dotazy a problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků

cron