Stránka 1 z 1

Automatické scanování a HDMI problém

PříspěvekNapsal: čtv 19. pro 2013 15:03:26
od Waitero
Dobrý den, záruční doba skončila před měsícem a od té doby se to nějak začalo kazit.

1) automatické ladění najde POKAŽDÉ jiný počet kanálů a NIKDY ne všechny, samotná TV najde 54 kanálů, ale u LG jsem se nedostal přes 20. Takže když mám zaplý tento rekordér a chci pustit televizní kanály, tak ty, co jsou nenaladěné prostě logicky nejdou a nemůžu je nahrát. Co s tím?

2) ikdyž automatické scanování najde nějaký ten kanál, tak když přepnu na dig TV a chci ho pustit, tak dochází k chybám, zrnění, vypadává obraz, takže jediným řešením je vytáhnout HDMI a obraz je křišťálově čistý. Když ale vytáhnu HDMI, tak je mi to k prdu, protože zase nemůžu ovládat video. Nedělá to ale u všech stanic, z těch co to najde nefunguje hlavně FANDA, ČT Sport, ČT celkově všechny blbnou...nevím čím to je, předtím šlo vše vpohodě. Co s tím?

Děkuji za každou radu a doporučení

Re: Automatické scanování a HDMI problém

PříspěvekNapsal: pát 20. pro 2013 8:28:37
od Keltek
Co se příjmu DVB-T signálu týče, mám stejné problémy. A jsem přesvědčen, že to je imbecilním rozmístěním vysílačů, neboť na jednu anténu není možné chytit všechny multiplexy - musel bys mít 3 a každou namířenou někam jinam. :(

Re: Automatické scanování a HDMI problém

PříspěvekNapsal: pát 20. pro 2013 14:10:21
od Waitero
No takže jsem zjistil následující. Chyba byla částečně v ne úplně dobře zapojeném koaxiálu (anténa), bylo to povolené a to způsobovalo, že někdy našel více a někdy méně stanic (na TV to vliv nemělo?!). A co se týče chyby s HDMI, tak problém byl v tom, že jsem měl obyčejný kabel HDMI, vyzkoušel jsem to s HDMI gold a světe div se, funguje v pohodě. Takže Fanda je asi náročnější, než ostatní programy. Každopádně i tak našel 27 kanálů místo 54, které našla TV.