HD příjem

HD příjem

Příspěvekod danton » úte 25. lis 2014 13:38:05

Zdravím.
Daří se někomu chytnout vysílání v HD (poslézte i nahrávat)? Na TV chytnu v HD ČT1 / 2, na LG nee. Připojeno na stejnou antenu.
Díky.
danton
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 31. srp 2012 2:45:01

Re: HD příjem

Příspěvekod neboztik » úte 25. lis 2014 14:17:21

Taky mě to nejde. HD TV naladím , ale jakmile přepnu na kanál s HD programem,tak se LG restartuje. TV HD mi v LG před časem chodilo, mohl jsem ho pouštět do TV. V samotný TV se na HD nedalo koukat,šíleně to kostičkovalo.Před pár měsící se to obrátilo, v TV jede HD výborně ale LG při HD TV spadne a restartuje se. Chytám HD ČT1, HD ČT2 a HD ČT Sport.
Naposledy upravil neboztik dne úte 25. lis 2014 14:26:17, celkově upraveno 1
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: HD příjem

Příspěvekod danton » úte 25. lis 2014 14:20:50

Asi psychicky nezvládne tu HD kvalitu... :lol:
danton
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 31. srp 2012 2:45:01

Re: HD příjem

Příspěvekod VMichal » úte 25. lis 2014 17:14:55

Jak v TV tak na LG sledování HD programů naprosto bez problémů, ale když chci HD program nahrát, po několika minutách se nahrávání zastaví a LG zamrzne. Vyzkoušeno několikrát, musím bohužel nahrávat jen programy v nízkém rozlišení.
VMichal
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 27. kvě 2011 11:37:27

Re: HD příjem

Příspěvekod danton » pon 06. črc 2015 11:26:57

Zdravím.
Situace se u mě kapánek změnila. ČT1 a 2 v HD už naladím na LG, ale jakmile na ně přepnu, obrazovka pohasne a klid. Na stejnou anténu doma jinak všechno co má DVB-T tuner hraje co naladí v HD, až oči přecházejí. Jen LG ne a ne. Mám tři kousky a je to stejné. Takže asi konkrétním strojem to nebude. U někoho nějaká změna k lepšímu?
danton
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 31. srp 2012 2:45:01

Re: HD příjem

Příspěvekod neboztik » pon 06. črc 2015 13:05:07

Změna se nekoná.Při přepnutí na HD kanál po pár vteřinách zamrzne.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: HD příjem

Příspěvekod danton » úte 07. črc 2015 12:48:45

neboztik píše:Změna se nekoná.Při přepnutí na HD kanál po pár vteřinách zamrzne.

Ale koná. Teď jsem i díky Tobě rozběhl Telnet a dokončil instalaci na prvním stroji, znovu naladil, ze srandy nechal i ČT 1 a 2 v HD. A normálně když na ně přepnu, tak jedou. A už nahrávám skoro hodinu v HD z ČT1HD Trumfy Miroslava Donutila. Že by to tím teplým počasím?

P.S.:
Teď jsem to stopnul, přetáhl do PC a MediaInfo mi vypsalo rozlišení 1920x1080.
Pustím se do druhého a třetího stroje a uvidím jak to na nich bude s HD.
danton
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 31. srp 2012 2:45:01

Re: HD příjem

Příspěvekod neboztik » úte 07. črc 2015 13:32:12

Tak to máš štěstí.U nás ČT v HD nevysílájí Radiokomunikace ale jakýsi soukromý vysílač. A s ním už v minulosti byly problémy. Třeba i regionální kanál má rozkostičkovaný do mrtě a trhaný zvuk.
Tak hlavně že už ti to běží.
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: HD příjem

Příspěvekod danton » úte 07. črc 2015 13:35:25

Tak to musí být k vzteku. Je mi Tě líto.
Druhý stroj už běží a HD je taky v pořádku, i nahrávání v HD.
danton
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 31. srp 2012 2:45:01


Zpět na Dotazy a problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků