Připojení k PC s WIN 7

Připojení k PC s WIN 7

Příspěvekod čenda » stř 27. dub 2011 8:23:22

Ahoj,

potřeboval bych opět radu pro začátečníka. Přečetl jsem si tu pár vláken, kde jsou rady pro propojení LG s PC (WIN 7). Bohužel se mi nepodařilo spojení zprovoznit. LG moje PC vidí, ale nedostanu se do něj - nevím např. kde zjistím síť.id uživatele a heslo....

Není zde někde podrobný návod pro analfabety jako jsem já, jak postupovat krok za krokem ?
Moc děkuju za radu a trpělivost :)
čenda
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte 26. dub 2011 20:14:53

Re: Připojení k PC s WIN 7

Příspěvekod miki » čtv 28. dub 2011 11:04:20

Jméno/heslo si založ ve Win7, nebo použij některé, které tam máš. Pak je tuším potřeba nasdílet ty adresáře, které chceš vidět.
miki
 
Příspěvky: 32
Registrován: úte 21. pro 2010 19:14:48

Re: Připojení k PC s WIN 7

Příspěvekod čenda » čtv 28. dub 2011 11:41:08

Jméno PC jsem do LG zadal (do ID), ale v PC žádné heslo nemám nastavené, takže jsem to zkoušel bez něj a to nefunguje....
Dle nějakého vlákna co jsem tu četl jsem i zadal sdílení a stejně se do PC nedostanu. LG ho vidí ale jakmile na něj kliknu, tak chce heslo...:(
čenda
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte 26. dub 2011 20:14:53

Re: Připojení k PC s WIN 7

Příspěvekod miki » čtv 28. dub 2011 17:18:09

Zkus to s tím heslem. Já založil uživatele MS450H, nastavil mu heslo, odepřel lokální přihlášení (aby nezavazel přímo v PC při úvodní obrazovce) a v pohodě. (W7 Pro CZ). Jinak mám pocit, že při některých změnách jsem musel LG restartovat, že ne vždy zkoušelo vše znovu, ale něco si pamatovalo, ale to bylo tuším s DLNA.
Když se dostaneš přes jméno/heslo, a neuvidíš sdílené složky, můžeš si zkusit pohrát i s:
Ovládací panely - Síť a Internet - Domácí skupina - sekce Sdílet média na zařízeních - Zvolit možnosti vysílání datového proudu médií
učitě je i jiná cesta, ale tohle mi pak zobrazilo sdílená data nejen v DLNA
miki
 
Příspěvky: 32
Registrován: úte 21. pro 2010 19:14:48

Re: Připojení k PC s WIN 7

Příspěvekod čenda » čtv 28. dub 2011 20:03:51

Udělal jsem to přesně, jak jsi řekl a nic, prostě se nedostanu přes ID a heslo. Nastavil jsem nového uživatele, zadal heslo a nefunguje to. Mám WIN 7 home. Zkoušel jsem se připojit k PC které má WIN XP a tam to funguje bez hesla a je to v pohodě. Povypínal jsem veškerou ochranu, nastavil sdílení všeho a všem a stejně nic. Už jsem z toho celkem na nervy :(
čenda
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte 26. dub 2011 20:14:53

Re: Připojení k PC s WIN 7

Příspěvekod petr » pát 29. dub 2011 6:32:55

Budeš muset v registrech Win7 pomocí regedit zeditovat několik klíčů:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa\everyoneincludesanonymous = 1
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa\NoLmHash = 0
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\LanmanServer\Parameters\restrictnullsessaccess = 0

Pak ještě ve vlastnostech sítě Win7 "zapnout zjišťování sítě", "povolit sdílení souborů a tiskáren" a "vypnout sdílení chráněné heslem".
petr
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 26. dub 2011 5:36:58

Re: Připojení k PC s WIN 7

Příspěvekod čenda » pát 29. dub 2011 19:49:18

Díky za radu !!!
Pozměnil jsem registry, jak jsi napsal a šlape to !!!
Ještě jednou díky ! :lol:
čenda
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte 26. dub 2011 20:14:53

Re: Připojení k PC s WIN 7

Příspěvekod pol » pát 23. pro 2011 18:56:29

Me to funguje i bez zasahu do registru, jen je potreba nasdilet slozku a to tak ze ve sdileni je nutne pridat skupinu everyone , win7 tam automaticky prihodi jen domaci skupinu a tu MS jaksi nechce brat.
samozrejmosti je ve vlastnostech sítě Win7 "zapnout zjišťování sítě", "povolit sdílení souborů a tiskáren" a "vypnout sdílení chráněné heslem".
pol
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 05. kvě 2011 5:11:00

Re: Připojení k PC s WIN 7

Příspěvekod miki » pon 09. led 2012 19:21:46

zkus zkontrolovat nastavení sítě/síťové karty na W7. Tohle vypadá na problém s nastavením master browser.
miki
 
Příspěvky: 32
Registrován: úte 21. pro 2010 19:14:48

Re: Připojení k PC s WIN 7

Příspěvekod miki » pon 09. led 2012 20:44:53

V síti mimo domény musí existovat zařízení, které zjišťuje topologii sítě a tyto informace poskytuje ostatním. Pokud při zapnutém XP připojení MS-W7 funguje a bez XP ne, tak asi MS nedokáže W7 bez běžících XP najít. Je to divné, ale pokud je opravdu na W7 zapnuté to zjišťování sítě a W7 něco sdílí, mělo by to fungovat. Zkontrolujte v Nástrojích pro správu běžící Služby. Najděte službu Computer Browser (Browser, Prohledávání počítačů) a zjistěte zda opravdu běží.
miki
 
Příspěvky: 32
Registrován: úte 21. pro 2010 19:14:48

Další

Zpět na Dotazy a problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron