MS Harmony Pack v1.2

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Commander » pon 20. pro 2010 16:12:21

No ja to mam z duvodu, že MS450H stale běží a tak si mohou filmy poustet pěkne ve windows media player nebo v PS3 v další místnosti primo pres DLNA.
Commander
 
Příspěvky: 47
Registrován: sob 02. led 2010 10:36:37

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Keltek » pon 20. pro 2010 22:47:10

Commander píše:No ja to mam z duvodu, že MS450H stale běží a tak si mohou filmy poustet pěkne ve windows media player nebo v PS3 v další místnosti primo pres DLNA.

Tak že jsi to ty... :) zkompiloval jsem minidlna (podle mě jeden z nejlepších DLNA serverů na Linux) pro naše Eldžíčko ;)
Kde to stáhnu: minidlna.tar.gz
Jak to nainstaluju (!musím mít MS Harmony Pack 1.2!):
- stáhnout minidlna.tar.gz
- pomocí ftp šoupnout ten soubor na LG PVR do adresáře /tmp/hddmedia/lg
- přihlásit se na PVR jako root a provést následující příkazy
Kód: Vybrat vše
cd /tmp/hdd/root/custom
zcat /tmp/hddmedia/lg/minidlna.tar.gz | tar xf -
cd etc/init.d
./libcache start
cd ..
minidlna -f minidlna.conf


Jak to nakonfiguruju: vše je v souboru /tmp/hdd/root/custom/etc/minidlna.conf který je předpřipraven pro naše LG, komu se to nelíbí, ať si s tím dělá co chce
Pop prvním spuštění dojde k prohledání a indexaci připojeného disku, tudíž bude systém vytížen. Poté zátěž opadne a další spuštění už je rychlé.

Po restartu se DLNA nespustí automaticky, protože sem línej na to psát skript :D tak kdo chce, ať si jej napíše. Jo a klidně napište, jak vám to funguje, páč mě šlape jako hodinky.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Commander » stř 22. pro 2010 22:37:02

Díky! Hned jak budu doma tak to vyzkousím /tzn pátek/. :)
Commander
 
Příspěvky: 47
Registrován: sob 02. led 2010 10:36:37

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod George2005 » stř 22. pro 2010 22:53:05

Kelteku, chtěl jsem poprosit, zda by se v LG Menu (třeba na stránce nahrávek) dala zobrazovat velikost volného místa na HDD (příp. HDD+). Je to sice drobnost, ale myslím, že docela užitečná. Díky.
George2005
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 21. říj 2010 22:13:25

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod Keltek » čtv 23. pro 2010 0:17:35

Chlapy, pište to do SourceForge :) ať se to nezapomene :)
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod daviddej » čtv 23. pro 2010 4:49:41

Zdar a sílu,
závidím všem, kterým to bezchybně běhá. Mě se to každý den zakousne - alespoń 1x. Také mám pocit, že si LG žije svým vlastním životem: Večer ho vypnu a v 5 ráno vidím, že je LG zapnuté. V 10 dopoledne je opět vypnuto... Časy jsou pouze ilustrativní - prostě se v noci samovolně zapíní a vypíná. Někdy se ovšem nevypne a kousnete.
Podotýkám, že v plánovači nahrávání nic nastaveného nemám....
HDD jsem před instalací formátoval. Stejně se mi to chovalo i s Harmony Packem 1.1

Prosím, poraďte mi nějaký "co nejjednodušší" a velmi stabilní FW. Moje požadavky na "novinky" jsou:
1) Možnost přeházení kanálů
2) Možnost nastavit si čas, o který se bude nahrávat déle.
3) Eventuelně start SAMBY, ale to není nutné

Díky a přeji hezkého Ježíška

David
P.S. Pomůže, když nahraji pouze FW bez Custom KV?
daviddej
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 07. pro 2010 21:42:36

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod George2005 » čtv 23. pro 2010 14:10:06

Keltek píše:Chlapy, pište to do SourceForge :) ať se to nezapomene :)


Sorry, už jsem to napsal i na SF ;)
George2005
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 21. říj 2010 22:13:25

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod atlan » čtv 23. pro 2010 21:41:14

potvrdzujem raz zatial sa mi stalo ze ostalo svietit OFF na displeji a pomohol len reset.....
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod neboztik » pát 24. pro 2010 10:43:08

Po několikadením a celodením provozu musím sdělit,že se nekonal zatím ani jeden zásek ani zámrz.Takže dobrý.Ťuk,ťuk,abych to nezakřiknul.
To,že mi to při minulém Harmony zlobilo,byl zřejmě na vině firmware.Když jsem nainstaloval samotný nový keltekův FW MS400_101027_0148-v1.2.zip ,tak všechny problémy zmizely.Pak jsem teprve doinstaloval balíček aplikací.A nebýt tý zmršený diakritiky od výrobce ...........
LG MS450H ; Seagate 1TB HDD Pipeline HD.2
neboztik
 
Příspěvky: 186
Registrován: ned 14. úno 2010 1:13:08

Re: MS Harmony Pack v1.2

Příspěvekod pentium » sob 25. pro 2010 10:22:42

JJ souhlasim pouzivam kazdy den i rucni starty rec atd... a vse v poradku.
Chybka:
Jen nekdy pokud prehravam z WiFi site DivX nahravky tak se me pristroj sam od sebe natvrdo restartuje .. Kliknu na film cerna obr. a restart.
Znovu vyberu stejny film a nekdy ok nekdy jeste restart ... mozna je to ,ale kvalitou WiFi site mam asi 3 carky a nekdy rychle sceny skubaji.
pentium
 
Příspěvky: 55
Registrován: pát 17. zář 2010 18:42:55

PředchozíDalší

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron