MS Harmony Pack v1.3

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Keltek » úte 06. pro 2011 8:50:39

Zatím je to velice obtížné až nemožné. Nemáme vůbec možnost jak se dostat k HW zařízení.
Keltek
 
Příspěvky: 298
Registrován: pon 22. úno 2010 19:21:33
Bydliště: Praha

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Picaslo » stř 28. pro 2011 21:01:43

Dobrý den, zajímala by mě funkce CARRUSEL v PManageru. Hledal jsem v diskuzích i v návodu k MS Harmony, ale stále to nějak nechápu. Všechno ostatní chápu a používám, ale toto nevím co je. Dˇ
Picaslo
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 21. pro 2011 20:15:04

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Grifin » čtv 05. led 2012 20:39:53

Po dlouhe dobe jsem zas prisel, potreboval jsem vyzkouset novy Harmony. Takze instalace probehla normalne, po nastaveni v zakladnim menu probehla i instalace Custom-KV-v107. S radosti jsem restartoval donastavil kompletni nastaveni a jelikoz moje hlavni potreba byla v automatickem startu NAS serveru, tak jsem zacal hledat na siti MS400. Nic jsem nenasel, musim zase zapnout JLauncher V5 a v administraci zapnout NAS rucne.
Prosim je nekde chyba nebo to automaticky start neumi?

V pouzivani jsem zjistil dve veci uz nemusim odklikavat hlasky pri nahravani a ta horsi ze po skonceni nahravani se pristroj vypne a dostane se do divneho stavu. Nejde jiz zapnout jinak nez vytahnout ze zasuvky.

Prosim jestli jiz na to existuje lek tak ho rad vyzkousim.

Jinak moc diky za neustaly upgrade pristroje.
LG MS400H (MS Harmony Pack v1.4), Seagate Pipeline HD.2, 1TB
Grifin
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 11. čer 2010 10:04:28

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Grifin » čtv 05. led 2012 21:20:21

Tak vsechno zpatky, porad mi to nedalo a tak jsem se zacal hrabat v cofigu samby. Postupne jsem prochazel vsechny conf soubory az jsem nasel jeden kde byla zapsana spatna IP adresa meho MS400. Opravil jsem ji a zkusil restartit.
HOTOVO.
Po nacteni IP adresy v prohlizeci mi naskocilo uplne nove menu kterym se ovlada LG mediastation. Hned jsem si nastavil nevypinat po skonceni nahravani a spustit sambu po startu.
Zatim sem max. nadsenej. Good job Keltek.
Napisi zitra co a jak.

Tak další zjištění:
Nefunguje mi zrušení vypnutí po nahrávání.
LG MS400H (MS Harmony Pack v1.4), Seagate Pipeline HD.2, 1TB
Grifin
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 11. čer 2010 10:04:28

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Grifin » ned 08. led 2012 20:03:18

Tak zdá se že se to chová tak nějak divně. Teď to funguje dobře.
Našel jsem bohužel jednu drobnou chybku, pokud je zapnutá funkce rychlého přehrání posledního souboru, tak u originálního souboru vymaže datum a čas pořízení.

Nešlo by to opravit?
Díky.
LG MS400H (MS Harmony Pack v1.4), Seagate Pipeline HD.2, 1TB
Grifin
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 11. čer 2010 10:04:28

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod atlan » pon 09. led 2012 11:20:35

ja uz som to odinstaloval pred pol rokom a pristroj slape ...skoda tych vymozenosti PACKU ale ked sa to neda pouzivať...
atlan
 
Příspěvky: 65
Registrován: sob 23. říj 2010 6:36:05

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod Grifin » čtv 12. led 2012 7:29:34

Tak po pár dnech používání sem spokojenej, tak nějak se to všechno ustálilo a zatím vše běží normálně + výhody z Harmony Pack. Krom té jedné malé nepříjemnosti s mazáním atributů datumu a času u přehraných pořadů, PLZ Keltek mohl by ses na to podívat.
LG MS400H (MS Harmony Pack v1.4), Seagate Pipeline HD.2, 1TB
Grifin
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 11. čer 2010 10:04:28

Re: MS Harmony Pack v1.3

Příspěvekod pentium » ned 15. led 2012 11:18:49

Tak jsem zkusil a celkem spokojenost je pravda ze spolehlivost je problem.
Mam par dotazu vim ze se nechysta preklad tak jestli nekdo umi pojmenovat nove funkce lgmenu/index.php?act=Pmini
ForcePowerOFF_Enable. Jak funguje ?
RedButtonReplay_Enable
Super funkce ... Ovsem problem nastava pokud nahravam dva porady zaroven.
Pustim si nahravku .. dialog rec 1 program a 2 program a zmacknu cerveny a vetsinou lg padne
RedButtonReplay_Touch_Destination jaky je vyznam teto funkce ?
RedButtonReplay_Touch_Original jaky je vyznam teto funkce ?
Pak je tu problem s modifikaci puvodniho souboru tedy zmeni se datum a cas puvodniho souboru. Nevim jak funguje tento script ale asi jako funkce cp v linuxu ? Pokud ano nelze nejak scriptem nacist datum a cas a pak soubor modifikovat ?

Dale jsem ve sluzbach nasel HD idle ovsem nevim jak ji zapnout po startu a jak funguje. Pokud by fungovala spravne nemusel bych pristroj vypinat a vyhnul se problemu off.

Pokud se bavime o mini image tedy jen originalni fw tak umim nahrat seznam kanalu ,ale nevim jestli je mozne jen pridani +10 min k EPG bez pipemanageru atd ...

Errory:
nahravani mam ja v poradku a nahrava spolehlive a to nahravam kazdy den 3az4 porady opakovani tydne,denne vse nastavuji pres LG ne www.
Problem mam u pokracovani prehravani jiz se me nikdy nezobrazuje nabidku pokracovani jak u novych souboru tak i u starych a to i u cerveneho tl. zacne soubour od zacatku ... Nemohu smazat nejake temp soubory ?
U jednoho stareho souboru me nabidne pokracovani ,ale pokazde na stejny cas i pokud prehravam dale.
Tak jsem soubour asi nasel ,ale jeho vymazani nic nevyresilo. /usr/local/etc/dvdplayer/bookmark.db
Opravuji smazani vyresi problem ,ale po smazani nutno restartovat.

Obavam se ze LG prave kvuli tezkemu ladeni uz moc novych update nevyda natoz nove funkce. Ale je pravda ze jiny DVR recorder na trhu neni.
pentium
 
Příspěvky: 55
Registrován: pát 17. zář 2010 18:42:55

Předchozí

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků

cron